sennurumsu demiş ki:Çarşamba gecesi izleme fırsatı buldum,.,. yeni ekip ve repertuar güzel olmuş arkadaşlar yolunuz açık olsun yüreğinize sağlık
wickypedy demiş ki:Her hafta yeni bişeyler var sanırım. parça seçimleriniz güzel Ulaş ın performansıda. Başarılar tekrardan
ThE_EvO demiş ki:Kayıt falan bi'şeyler düşünüyor musunuz? 😉
Alive-bass demiş ki:Şu an için elimizde sadece eski kadroyla olan kayıtlar var. En yakın zamanda kayıt olayına giricez. Hem performans hemde beste kayıtlarını yakında haber veririz.
duygussss demiş ki:Güzel gruptur kendileri severiz. KAyıt falan bişeyler varmı ?
halilpazarlama demiş ki:arkadaşlar tebrik ediyorum sizi , izlediğim gruplar arasında gereksiz saçma sapan yerli pop şarkılarının coverlarına en az yer veren sizsiniz.80lere devam.bide kanca iyimiş duyduğuma göre.80lere devam.klavyeci arkadaş sempatik birine benziyo bu arada.bon jovinin klavyecisini andırdı bana.
Yaxoo demiş ki:Jack Daniels partysinde yeni vokalinizle olan ekibinizin performansı gerçekten güzeldi. önceleri biraz durgundunuz ama sonraları insanları coşturmayı bildiniz. Final countdown süper olmuş. bide pearl jam çalarsanız tadından yenmez kolay gelsin -- cümleten hoşgeldiniz --