duygussss demiş ki:Bu grup ne zaman kuruldu???
AlsancakTayfa demiş ki:Çarşamba biosa gidiyomuşuz 80ler dinliyomuşuz içip miçip dağıtıyomuşuz. Doğrumudur doğrudur hocam
Doğrudur hocam... gelmezsen böle olasın bak :kaydimAlsancakTayfa demiş ki:Çarşamba biosa gidiyomuşuz 80ler dinliyomuşuz içip miçip dağıtıyomuşuz. Doğrumudur doğrudur hocam
Alive-bass demiş ki:Doğrudur hocam... gelmezsen böle olasın bak :kaydimAlsancakTayfa demiş ki:Çarşamba biosa gidiyomuşuz 80ler dinliyomuşuz içip miçip dağıtıyomuşuz. Doğrumudur doğrudur hocam
gel gel bekleriz 80lere gel 😆 😆 . Bu çarşambada yeni parçalarımız olacaktır. İlgililere duyrulur...sennurumsu demiş ki:ösledim gene sisi en yakın zamanda gelmeye çalışacam ege
Asıl sen nerdesin??? Hani gelecektin biosa bekliyorum bak ona göre 😆 😀 En kısa zamanda İzmire gelir gelmez uğra...ipeeeeek demiş ki:nerelerdesin yaf sen :roll:
Bizde çok eğlendik :dans teşekkür ederiz repertuarınız çok güzel olmuş buaradamavincigun demiş ki:Senin de eline sağlık kardeşim.. Gayet iyiydin.. Bu gece eğlenceli bi' program oldu.. Yine bekleriz.. Hep bekleriz 🙂
wickypedy demiş ki:Bizde çok eğlendik :dans teşekkür ederiz repertuarınız çok güzel olmuş buaradamavincigun demiş ki:Senin de eline sağlık kardeşim.. Gayet iyiydin.. Bu gece eğlenceli bi' program oldu.. Yine bekleriz.. Hep bekleriz 🙂
Crying_Freeman demiş ki:yaws sizi nezamandır izlemiyordum, tesadufen izlemek nasip oldu geçen gün. yeni oluşum kotu olmuş repartuar güzel ama grubun havası bozulmuş. Yazık oldu gidenlere, yenileride tutmadım. Alive can çekişmeye başladı desem yerinde olur herhalde. Neyse eskisi gibi olur işalla..
Crying_Freeman demiş ki:yaws sizi nezamandır izlemiyordum, tesadufen izlemek nasip oldu geçen gün. yeni oluşum kotu olmuş repartuar güzel ama grubun havası bozulmuş. Yazık oldu gidenlere, yenileride tutmadım. Alive can çekişmeye başladı desem yerinde olur herhalde. Neyse eskisi gibi olur işalla..
AlsancakTayfa demiş ki:Alive yeni kadrosuyla benden tam not aldı gayette başarılılar bence yolları açık olsun derim her zaman için. Bu tarz mesajlar tabikide gelicektir her grubun forumunda ara sıra döner bu tarz muhabbetler cevap vermeye bile gerek yok niyeti belli zaten adamın saygılar