AlsancakTayfa demiş ki:Yeni vokalle gitaristte pek başarılı .
Ben hariç tabi... 🙂man-a-man demiş ki:one karizmatik bakışlar öle yarın görüşmek üzere! 🙂
Alive-bass demiş ki:Ben hariç tabi... 🙂man-a-man demiş ki:one karizmatik bakışlar öle yarın görüşmek üzere! 🙂
Bunun gibi 20, 25 tane fotoğraf çektik. En temizi bu olduğu için bu fotoğrafı afişe koyduk ama ben diğer 23 fotoğrafta sırıtmamıştım. :? :? Kandırdılar beni dümene geldim. Bizde gülümsiycez dediler gülümsemediler tek başıma bıraktılar beni ...
😆 😆 😆
Kunt demiş ki:olm bi dahaki sefere lütfen dikey kadrajda çekin şu fotoğrafları ya... merdivenler dikey kadrajda... öyle olsa tam süper olacak ehe 😀
Sevgiler
Kunt demiş ki:muhohah aa h ha a a ha iyimiş ya... bişey değil... fotoda çıksaydi bile binaları manipüle ederdik, bi dahaki sefere çekinme eğil biraz hafif böcek perspektifi dikey bir alternatif de çek sen, aklında bulunsun... afiyet olsun 😆
*bu arada benim kuzenle olan parça nokia supersound ta ilk 40a kalmış Parça Arslan&Fırat "inansam", beğenenler üye olup ilk 10 listelerinde bize de yer verebilirler. Çekinmeyin 😉
Sevgiler