diyorsan ben bunda bi artniyet ararım sen ya bir grup elemanısın yada bir grubun yakınısın ki böyle bişi söylüyosune-d-ge demiş ki:onlar diğer gruplarla çok uğraşmışlardı..
Firuze demiş ki::arrow: biraz daha beklerlerse altısekizi torunlarımıza anlatırken bulacaklar bizi,sarsılıp kendilerine gelmeliler bir aydır neyi bahane ediyorlar geriye döndüklerinde (dönebilirlerse)aynı parçalarla dönerlerse hele, hala bu boşluğu değerlendirip albüm çalışmalarına başlamamışlarsa!!!çekilsinler bu piyasadan torunlarıma anlatacağım iyi bir anı olsunlar derim,geriye umarım bomba gibi dönerler yıllardır barlarda takılıp duruyorlar yeni albüm haberleriyle ve yeni parçalarla görmek istiyorum onları eh değil mi güzelim doğru söz söylemek kovdurur amma erkeklik biz de kalsın yani söyleyelim!!! :twisted:
Firuze demiş ki::twisted: puhaa???
çıksınlar görelim arkadaş çıksınlar da görelim meydana (amma yeni parçalar ve albümle) neymiş onların bildikleri boşluk,çıksınlar en kısa sürede gezentiler ve ben de kabul edeyim bel altı çalıştığın boşluk ifadesini :twisted:
haaa öylemi hmmmmm :kicsalla :kicsalla :kicsallaFiruze demiş ki::twisted: puhaa???
çıksınlar görelim arkadaş çıksınlar da görelim meydana (amma yeni parçalar ve albümle) neymiş onların bildikleri boşluk,çıksınlar en kısa sürede gezentiler ve ben de kabul edeyim bel altı çalıştığın boşluk ifadesini :twisted: