Altısekiz (Rock) - Ankara

ya kızmayın ama bu olayları duyduğuma sevinmedim diyemem,her radyoyu açtığımda petek dinçözü duymaktan ve ankara dada onların sesinden iyyğğ gelmişti.onlar diğer gruplarla çok uğraşmışlardı..evt artık biraz kendileri ile uğraşsınlar....

sen petek pinçöz 'ü felanda biliyosun yaaaaa
bak sen
Eğerki sen
e-d-ge demiş ki:
onlar diğer gruplarla çok uğraşmışlardı..
diyorsan ben bunda bi artniyet ararım sen ya bir grup elemanısın yada bir grubun yakınısın ki böyle bişi söylüyosun
burda kimse salak değil..
Altısekiz öyle bir geri dönücekki hepinizin pipisi düşücek
bişi biliyoruzda söylüyoruz 😉

:arrow: biraz daha beklerlerse altısekizi torunlarımıza anlatırken bulacaklar bizi,sarsılıp kendilerine gelmeliler bir aydır neyi bahane ediyorlar geriye döndüklerinde (dönebilirlerse)aynı parçalarla dönerlerse hele, hala bu boşluğu değerlendirip albüm çalışmalarına başlamamışlarsa!!!çekilsinler bu piyasadan torunlarıma anlatacağım iyi bir anı olsunlar derim,geriye umarım bomba gibi dönerler yıllardır barlarda takılıp duruyorlar yeni albüm haberleriyle ve yeni parçalarla görmek istiyorum onları eh değil mi güzelim doğru söz söylemek kovdurur amma erkeklik biz de kalsın yani söyleyelim!!! :twisted:

"çekilsinler bu piyasadan torunlarıma anlatacağım iyi bi anı olsunlar" hee yaf amma çok konuşuldu beklemeyi sabretmeyi bi öğrenemediniz 1aydır "bahane" die tanımladığın şeyi yıllarca "bahane" edebilirler ki "bahaneymiş" halt et sen boşluk dediğin sana boşluk onların lügatında karşılığı biraz başka oluyo anlayış meslesi 😉

umduklarını bizde ummuyo deiliz 🙂

bi üst mesajı yazan arkadaşın (maresalx)mesajını hatim etmeni tavsiye ederim(son 2 sıra 🙂
.........................................................................
30 dk da herşey olabilir tonmaisterlere inat 🙂 puhaaa

:twisted: puhaa???
çıksınlar görelim arkadaş çıksınlar da görelim meydana (amma yeni parçalar ve albümle) neymiş onların bildikleri boşluk,çıksınlar en kısa sürede gezentiler ve ben de kabul edeyim bel altı çalıştığın boşluk ifadesini :twisted:

Firuze demiş ki:
:arrow: biraz daha beklerlerse altısekizi torunlarımıza anlatırken bulacaklar bizi,sarsılıp kendilerine gelmeliler bir aydır neyi bahane ediyorlar geriye döndüklerinde (dönebilirlerse)aynı parçalarla dönerlerse hele, hala bu boşluğu değerlendirip albüm çalışmalarına başlamamışlarsa!!!çekilsinler bu piyasadan torunlarıma anlatacağım iyi bir anı olsunlar derim,geriye umarım bomba gibi dönerler yıllardır barlarda takılıp duruyorlar yeni albüm haberleriyle ve yeni parçalarla görmek istiyorum onları eh değil mi güzelim doğru söz söylemek kovdurur amma erkeklik biz de kalsın yani söyleyelim!!! :twisted:

Altısekiz'den özür dileyerek....

15 günlük yeni üye arkadaşımız hoş geldin öncelikle.... merak etme sen torunların olduğu vakit altısekiz aklına gelmaz bile, hem bu nasıl kötü ve art niyet kokan moral bozamaya yönelik bi mesajdır.

Amaç ne... sence bu kadar onları destekleyen insan bi anda durup gruba mı yüklenecek...

Şimdi... bu grup uzun yıllardır sahnede olan bir grup.. daha öncede ufak tefek sıkıntıları oldu. Bu gayet normal, bir grupda birbirinden farklı insan var zaman zaman bu tarz dönemler yaşanır... bestelere gelince, elbette besteler bir takım çalışmalar projeler var, ama herşeyi senin/ bizim bilmemiz gerekmiyo. Zamanı gelince herkes gibi sende/bizde öğreniriz. yada gruba yakın olanlar bu projeleri bilseler bile bilmemezlikten gelip susuyorlar.

ayrıca bu grup dağılmadı ki, Altısekiz hala var, belki bi müzisyen değişikliği ile yine dönecekler, burdan konuşmamalarının tek sebebi ise bir şeylerin netlik kazanmasını beklemek. Ayrıca repertuarın değişmemesi hiçde yadırganacak bir şey değil, dediğim gibi grubun dağılması söz konusu değil, doğal olarak aynı çizgilerinden devam edeceklerdir.

Zaman zaman gruplar böyle şeyler yaşarlar, aslolan grubu bu kötü gününde desteklemektir.

Zaten iyi niyetli dinleyiciler, bir yıl sonrada altısekiz sahneye çıksa gelir destekler ve ayakta alıkışlarlar.

Bu tarz 2. mesaj dı bu... Anladığım kadarıyla ortalarda olmamalarından kendine pay çıkarıp "zafer çığlıkları" atıp tozlu raflardaki kınalarını hazırlayanlar var... ama hiç boşa heveslenmeyin. doğru zamanda doğru mekanda çıkar müziklerini yaparlar, bu cevapta tokat gibi suratınıza iner.

Not: söz vermiştim sana konuşmıcam die, ama tutamadım kendimi... özür dileriiim

Firuze demiş ki:
çıksınlar görelim arkadaş çıksınlar da görelim meydana (amma yeni parçalar ve albümle) neymiş onların bildikleri boşluk,çıksınlar en kısa sürede gezentiler ve ben de kabul edeyim bel altı çalıştığın boşluk ifadesini :twisted:

anlamanı beklememeliydim 8O

Firuze demiş ki:
haaa öylemi hmmmmm :kicsalla :kicsalla :kicsalla

burda yapılan tartişmada ne etik için nede müzik için bişiler kalmiş ....
biri birini çamurluyo öbürü öbürne laf atioo
arkdaslar kendinze gelin şu an yaptıgnz sey komik ve basit duruyoo kendini bazı yerlerde kanıtlamış bi gruba ne firuze nin yaptıgı eleştiri balta vurur nede firuzeye sizin yaptıgnz yuklenme sonuç bulur eger 6_8i biras tanıdiysam onlar su anda bu tartişmaya sadece gülüp işlerine bakıyorlardır ....
müzik işine gelince zaten iyi yapıoolardı bu işi biras dinlenioolar sayın onlar kadar hızlı yasayan yok sanırım bu piyasa ii müzik tınısını unutmaz o yüzden su fanatik hayranlarıda rahat olsun döndügü zaman güzel olucak ...
not: kişisel bi forum diil burası grup elemanlarının kımle sorunu oldugu burda konusulmaz burda muzik ve yukledigi kavramsallık tartışılır
saygılarımla 🙂

ne ayip ne ayipp!!
yapmayin boyle seyler.. yakismiyor altisekiz forum sayfasina🙂
bu arada garage dan duyduklarimin dogrulugunu sormak istiyorum burdan: 2 hafta sonra yeni gitaristle programlara devam edeceklermis. dogru mudur sayin altisekiz? bulent? samed? sener? gurkan? yeni gitarist?
cevap bekliyorum en acele. dogruysa da sizden duymamak uzdu derim 😢

bu başlığı şöyle bir göz ucuyla arastırdım okudum🙂 ve bu grubu biras abartmış olabileceğinizi düşünmekten kendimi alamadım...bu grubu bir kaç defa dinledim,sadece bara eğlenmeye şartlanmış olarak gelen insanları eğlendirebilecek bir grup olarak görüorum....vokallerinin sesini begendim ama...ama yok altı sekiz siz naparız biz cinsinden bir grup değil gibi gelio bana

Gayet sempatikler kanımca 😱 2 sayfadır bir polemik bir polemik iç bayılttınız. Yapıcı eleştirin biraz. İnsaf yahu. Grup ara vermiş olabilir ama buna kulp takmak bir rock dinleyicisine yakışmıyor. Çeşmebaşı muhabbeti yapmayalım arkadaşlar. Ben grubu başarılı buluyorum. Çok da iyi işler yaptılar. Ne çabuk unutuldu?*

altım sekizim, bülentim samedim şenerim gürkanım yeni gitaristim.. sizi özledik, çalmalarınızı özledik, yeni repertuarlarınızı özledik, sahnenizi özledik.. 🙁
nolar geri gelin artık !! :roll:

işin şakası bir yana, fırtına öncesi sessizliği diyorum. (abart.. 😆 ) yenilenmiş altısekiz sahnesini dört gözle bekliyorum, 8O
kolay gelsin çok!!

yaza ancak mı izlicez bu sessizlik bu mu demek yani 🙁 hala bunun aksine bi gelişme yok
olsun bekleriz sonununda yıllar da geçse sizi sahnede göreceksem beklerim ama altısekize laf atanlarada sessiz kalmam cevabını veririm kimse kusura kalmasın mesuliyet kabul etmem 😀😀 sonra demedi deyipte olay çıkarmasın o insanlar

kibritkutusu abartmak deil bu kadar bekledik fırtına gelmeli artık 😉 yinede bu sessizliği dinlemekte güzel

altısekiz

arkadaşlar şu an belli olan programımız çarşamba ve cumadır.

herhangi bir değişiklikte gayet tabii belli ederiz.

çarşamba garage
cuma garage

bu cuma da hacettepe de konserdeyiz hepsine bekleriz...

saygılar

bencede bayaa olmuştu...🙂

Geri