Firuze demiş ki:
:arrow: biraz daha beklerlerse altısekizi torunlarımıza anlatırken bulacaklar bizi,sarsılıp kendilerine gelmeliler bir aydır neyi bahane ediyorlar geriye döndüklerinde (dönebilirlerse)aynı parçalarla dönerlerse hele, hala bu boşluğu değerlendirip albüm çalışmalarına başlamamışlarsa!!!çekilsinler bu piyasadan torunlarıma anlatacağım iyi bir anı olsunlar derim,geriye umarım bomba gibi dönerler yıllardır barlarda takılıp duruyorlar yeni albüm haberleriyle ve yeni parçalarla görmek istiyorum onları eh değil mi güzelim doğru söz söylemek kovdurur amma erkeklik biz de kalsın yani söyleyelim!!! :twisted:
Altısekiz'den özür dileyerek....
15 günlük yeni üye arkadaşımız hoş geldin öncelikle.... merak etme sen torunların olduğu vakit altısekiz aklına gelmaz bile, hem bu nasıl kötü ve art niyet kokan moral bozamaya yönelik bi mesajdır.
Amaç ne... sence bu kadar onları destekleyen insan bi anda durup gruba mı yüklenecek...
Şimdi... bu grup uzun yıllardır sahnede olan bir grup.. daha öncede ufak tefek sıkıntıları oldu. Bu gayet normal, bir grupda birbirinden farklı insan var zaman zaman bu tarz dönemler yaşanır... bestelere gelince, elbette besteler bir takım çalışmalar projeler var, ama herşeyi senin/ bizim bilmemiz gerekmiyo. Zamanı gelince herkes gibi sende/bizde öğreniriz. yada gruba yakın olanlar bu projeleri bilseler bile bilmemezlikten gelip susuyorlar.
ayrıca bu grup dağılmadı ki, Altısekiz hala var, belki bi müzisyen değişikliği ile yine dönecekler, burdan konuşmamalarının tek sebebi ise bir şeylerin netlik kazanmasını beklemek. Ayrıca repertuarın değişmemesi hiçde yadırganacak bir şey değil, dediğim gibi grubun dağılması söz konusu değil, doğal olarak aynı çizgilerinden devam edeceklerdir.
Zaman zaman gruplar böyle şeyler yaşarlar, aslolan grubu bu kötü gününde desteklemektir.
Zaten iyi niyetli dinleyiciler, bir yıl sonrada altısekiz sahneye çıksa gelir destekler ve ayakta alıkışlarlar.
Bu tarz 2. mesaj dı bu... Anladığım kadarıyla ortalarda olmamalarından kendine pay çıkarıp "zafer çığlıkları" atıp tozlu raflardaki kınalarını hazırlayanlar var... ama hiç boşa heveslenmeyin. doğru zamanda doğru mekanda çıkar müziklerini yaparlar, bu cevapta tokat gibi suratınıza iner.
Not: söz vermiştim sana konuşmıcam die, ama tutamadım kendimi... özür dileriiim