zooburix demiş ki:
ben menekşeye katılıorum ve garage hakkında tartışmak için bir konu başığı açalım kapıdaki insan taklidi yapmaya çalışanlardan tut ses sistemine kadar tartışırım açın başlığı wlla bak!!
8O sasirdim kaldim elestirilere..
bencee..
muzik dinlemeye gelindigi surece, bir rock bari karalamaya gerek duymuyorum. kapidaki guvenlik arkadaslar gorevlerini onlara soylendigi gibi yapmaktalar, gayet de basarililar.
ses sistemine gelince, bence garage her gecen gun ilerleme kaydediyor, eskiye gore gayet iyi durumda..
bir de burasi altisekize ait bir forum sayfasi, garage icin baslik acilmasi fikrine katiliyorum sadece yukardaki arkadasin..
altisekizim, programlariniza hala tam anlamiyla katilamiyorum, su yaz okulu baslasin, basindan sonuna kadar dinleyecegim sizi. kisa sureli geldigim programlarda da farkettigim uzere repertuar gayet genislemis ve kalite adi altinda seyler yapilmis.. bekledigimize degdi diyorum tekrar ve basarilar diliyorum her zamanki gibi arkadaslar.. :taptim
ps: yeni gitarist arkadasin (levent) sahneye altisekiz ve garage a ayak uyduramadigini soyleyemeyecegim, gayet $ık durmus bence sahnede. alismis da kendileri hepsine bi cirpida..
😉
ps: gurkani hala ozluyoruz
😢
ps: kolay gelsin herkese.. :elsallaa