bu tepkilere benzer tepkiyi bende ev arkadaşımdan almıştım... önceden de dediğim gibi küçücük ayrıntılar var...önceleri babasının cücesinin nasıl o ülkelere gittiğini merak etmiştim..hostes arkadasına vermiş meğer cüceyi..hostes arkadası filmin başında 2 sn kdr görünmüştü...çok güseldi çççççççooooook .....Esasco demiş ki:Bu senenin başında üç ev arkadaşımla beraber oturduk film seyredecez.ben bu filmi yere göğe sığdıramadım öyle güzel böyle süper diye ve arkadaşları kafalayıp filmi seyretmeye başladık.
15 dakika sonra bi tanesi "ne la bu böle kızın hayatını anlatıyor hiç macera yok " deyip gitti.
İlk cd bittiğinde diğer arkadaş "bu filmde moktan bi senaryo var lan...salak salak kızın hayatı, ne yani hiç bişi olmuyo "deyip kalktı.
Film bittiğinde, sonuna kadar sabreden arkadaşa film hakkında görüşlerini sordum.Oda "eh işte" deyip fazla yorum yapmdan uzaklaştı.
Ama benim için muhteşem bi filmdi... Amelie nin annesinin ve babasının sevip,sevmediği şeyler.Amelie nin küçüklük hali...Kurduğu dünya,yaptığı şeyler çok hoştu içimi gıdıkladı vallahi.Böyle ağzım açık bi şekilde saf saf gülerek sonuna kadar bir çok kere seyrettim.Ne zaman gösterseler seyrederim.Göstermeseler bile hiç bişey yoksa,aklımda canlandırırım...baştan sona kadar aklımda olan nadir filmlerden
noSurprises demiş ki:harbiiiii 🙂)) organizasyonun her alanında harikalar yaratıyosun farukcum...ayarla benden Ok çıkar nası olsa 🙂
eee hadi 🙂deadly demiş ki:noSurprises demiş ki:harbiiiii 🙂)) organizasyonun her alanında harikalar yaratıyosun farukcum...ayarla benden Ok çıkar nası olsa 🙂
Bu amelie deki kadın sinema oyunculuğunu bırakacak, biz hala baharatlı laysler elimizde film seyretmek için bekliyoruz 😆 Neyse noSuprises çığımın canı saolsun....
izmirli demiş ki:Hı ikinci film muhabbeti açılmışken Leon unda ikincisi çekildi mi gösterime ne zaman giricek haberi olan var mı ?