Amfi önerisi

Merhaba elektro gitara yeni başlayacağım squier bir strat almayi düşünüyorum. Yanina amfi olarak hangi amfiyi alacağım konusunda kararsızım bütçem en fazla amfi icin 10k civari ayni şekilde ikinci el mi alsam diyede kararsizim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Marshall avt50 Vintage 30 kabin takılı amfim var çok temiz düşünürsen 13 bin tl ye veririm üzerindeki kabin sadece 5 bin tl en yumuşak müzikten en sert müziğe kadar herşeyi yaparsın ilerde profesyonel birşeyede geçmene gerek kalmaz çünkü zatenprof bir alet yarı lambalı pena ve baget kanalıda bu amfiyi kullanıyor

10K'ya var mı bilmiyorum ancak forumda Katana başta olmak üzere yeni nesil amfiler çok öneriliyor. O konuları iyice incele ve o tarz çok kabiliyetli bir model al derim.

Ben eski usül marshall'ın 30 ve 50 watt mg serilerini kullandım, kullanıyorum ancak ben ne istediğimi net şekilde bilerek tercih ettim. Sıfırdan başlıyor olsam bilgim gelişip ne istediğimi ne tarz amfi modellemelerinden mutlu olacağımı keşfedene kadar çok kabiliyetli amfilerden birini alırdım.

Merhaba elektro gitara yeni başlayacağım squier bir strat almayi düşünüyorum. Yanina amfi olarak hangi amfiyi alacağım konusunda kararsızım bütçem en fazla amfi icin 10k civari ayni şekilde ikinci el mi alsam diyede kararsizim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Geri