Amfi önerisi

İlk defa gitar alacağım ve squier sonic hss stratocastera karar verdim fakat amfi olarak kararsızım, normalde aklımda id core 10 v4 vardı ama 8500 tl bi amfi için fazla sanki gibime geliyor yada amfi fiyatlarından anlamadığım içinde olabilir, alternatif olarak biraz daha düşük fiyatlı ne önerirsiniz? Öyle çok düşük fiyatlı olmasına gerek yok kaliteden feragat etmek istemiyorum.

eliyor yada amfi fiyatlarından anlamadığım içinde olabilir, alternatif olarak biraz daha düşük fiyatlı ne önerirsiniz? Öyle çok düşük fiyatlı olmasına gerek yok kaliteden feragat etmek istemiyorum.
Ben yaklasık 1 sene önce basladım gitara.Blackstar id core v2 ile başladım.Tonları hala tatmin ediyor. Efektleri de güzel başlangıç için gayet yeterli bence.Sıfırları gercekten pahalı.İkinci ellerde iyi bir ilan bulunabilirse v3/v4 öneririm.Eğer bilgisayarın varsa ses kartı olarak da kullanabiliyorsun amfiyi çünkü ses kartı içinde geliyor.Uygulaması var onun üzerinden daha detaylı ayar yapılabiliyor.Amfi ayarlarından anlamam diyorsan da communitysi var.İnsanlar kendi yaptıklarını tonları paylasıyorlar.Birsürü ton var aralarından sec begen al direkt kopyalayıp kendi amfin uzerine atıp çalabiliyorsun.Uyguna bulursan guzel amfi, baya götürür seni.

Geri