benim sana nacizane bir fikrim olsun line 6 pod serilerine bir bak bende ses kartı vardı laptopla sahnede sağlam ton alıyordum bass gitarda tabi line 6 ailesini iyice araştır bence modeli belirlediğinde bana ulaş sana bu sitede kimsenin yapamayacağı bir iyilik yapıcam 🙂yakın zaman içerisinde barda kullanma amaçlı bir amfi simülatörü alacağım önerisi olan arkadaşlar fikir verirse sevinirim
abi line 6 aklımda biraz araştırıp sana telefon açarım 🙂benim sana nacizane bir fikrim olsun line 6 pod serilerine bir bak bende ses kartı vardı laptopla sahnede sağlam ton alıyordum bass gitarda tabi line 6 ailesini iyice araştır bence modeli belirlediğinde bana ulaş sana bu sitede kimsenin yapamayacağı bir iyilik yapıcam 🙂
Sevdiğin analog pedalları doğrudan sisteme gireyim dersen Behringer ULTRA G olabilir. Ekonomik ve güzel bir çözüm. Temin etme durumu nasıl olur bilmem ama ben Almanya'dan 30 € almıştım.
Daha ekipman toplamadım, sahnede kullanacağım, sisteme doğrudan gireceğim hepsi içinde bir çözüm arıyorum dersen dijital çözüm olarak prosesörlere bakabilirsin. Başka sevdiğin pedallar varsa yanına analog çözüm H&K tubeman, Blackstar HT serisi, Sansamp...vs gibi drive takviyesi yapabilirsin.
Dediğimi yabana atma .PSA 1.1
🙂
araştırdım oldukça iyi görünüyor 🙂 teşekkür ettimDediğimi yabana atma .
Daha iyisi yok analog olarak ve 2. el de ülkemizde ucuz gidiyor .
🙂