sansasyon demiş ki:sen zaten şu 1 haftadır ne alacağını sapıttın 😀 😀
al ultaG de al megaD de al hepsinden al kardesim 😀
hatta avt100le bluesjunior u aynı anda al bide öle bi gitar alki önü jackson arkası ibanez falan olsun 😀 😀 😀 😀
sansasyon demiş ki:sürç-e lisan etmedinde şu an yanımda bi ultraG duruyo senin tasvirinden sonra alete bakış açım değişti. böle devasa kabinler falan 😀 😀 😀 😀
guraynet demiş ki:bende birşeyi merak ediyorum
fender hot rod deville amfi alacam galiba. bu alet ne tür müzük türleri için kullanılır acaba?
güçlü bir drive pedalıyla sağlam drive tonlar elde edebilirmiyim?
RestlessOblivion demiş ki:Carvin Legacy almayı düşünüyorum. Fikirleriniz nedir.? Carvin Legacy VL212 100W Combo olanını düşünüyorum. Aslında paraya kıyıp Kafa+kabin de düşünüyorum. Combo, kafa+kabin karar veremedim doğrusu Fikirlerinizi alayım 😛
soulwalker demiş ki:hazır konusu açılmışken. send return girişleri hakkında ayrıntılı bir bilgi yazacak arkadaş var mı? 🙂
RestlessOblivion demiş ki:en mantıklısı combo gibi. bi fiyat araştırması yapıcam legacy'lerle ilgili. bakalım. hayırlısı
mesa triple rectifier getirten var mı Türkiye'de. Tünel'de bir dükkanın getirttiğini duymuştum. Ne kadara gelir acaba getirtsek
_DreamofStyks_ demiş ki:soulwalker demiş ki:hazır konusu açılmışken. send return girişleri hakkında ayrıntılı bir bilgi yazacak arkadaş var mı? 🙂
Send-Return katı genelde efekt katları için geçerlidir.Örneğin bir Delay pedalını inputtan giricek olduğumuzda delay pedalı genel sesi tekrar etmek yerine amfinin drive ve bilumum devrelerinden geçerek extra bir kolorizasyona uğrayarak ses istenmeyen bi distortiona uğrar ve bu delayın temizliğini bozar ve delay edilen sesler duymaya alışık olduğumuz sesten daha güçsüz gelir.Delay pedalını bu kattan girerek gitar sinyalinin amfiden girip drive varsa drive katından geçip bizim amfiden duyduğumuz bize gelen en son gitar sinyaline delay işlemine sokar böylece kulağımıza gelen gitar tonu neyse delay pedalında inputuna bu ses girmiş olur böylece herkes mutlu olur =)