K_r_m demiş ki:Arkadaslar send-return olayinda gitar-pedal-amfi seklinde bi kombinasyonla her iki turlu de caliyorum fakat bir farklilik goremiyorum. Acaba yanlis mi yapiyorum yoksa hakikaten bu derece fark edilmeyecek kadar fark yok mu?
crackocain demiş ki:Yılan hikayesine dönen amfi olayında Laney'in stoklarda olmaması sebebiyle vazgeçmek zorunda kaldım
Marshall ValveState 8080 amfiyi gözüme kestirdim. 2001-02 üretimi ikinci elini 500 liraya buldum ve amfinin USA üretimi olduğunu da belirteyim. Amfiyi deneyenler fikirlerini belirtirse sevinirim.
3 Kanal derken ?soulwalker demiş ki:50 veya 100 watt'lık hybrid ya da all tube bir amfi alıcam. 3 kanal olması şart. Ne tavsiye edersiniz ve ne için? Teşekkürler.
soulwalker demiş ki:3 kanal işte. 🙂 Anlamadım.
crackocain demiş ki:http://img522.imageshack.us/img522/5606/abcd0009tu6.jpg
Şu linkte gözüküyor.
dreamofstykx demiş ki:"Amfide 3 kanal olsun" ne anlama geliyor onu anlamadım ben ?
tuncaaa demiş ki:arkadaşlar elimde 600 ytl kadar bir bütçe var ve amfi almak istiyorum tercihim min 80 w rms vede en önemlisi 2x 10 yada 2x 12 inc. combo yada kafa kabin dir. tavsiyelerinizi bekliyorum. he bide hi-gain olması daha da bir hoş olur varmıdır böyle bir amfi. sağolun şimdiden.