Belcat'ı hiç duymadım bugüne kadar ama Ibanez'in küçük boyutlu amfilerinde ki drive'ın boyundan çok daha büyük bi performans gösterdiğine şahit oldum.
peki nasıl bağlayacağız? hoperlore direk mi vereyim gelen jackın kablolarını söküp :?obican demiş ki:
guraynet demiş ki:peki nasıl bağlayacağız? hoperlore direk mi vereyim gelen jackın kablolarını söküp :?obican demiş ki:
_DreamofStyks_ demiş ki:Belcat'ı hiç duymadım bugüne kadar ama Ibanez'in küçük boyutlu amfilerinde ki drive'ın boyundan çok daha büyük bi performans gösterdiğine şahit oldum.
halilpazarlama demiş ki:işin ilginci gitarın amfiye uzaklığına göre değişyor gürültü ama volume açıldığı zaman değişmiyor garip birşey başka bir yere götürüp deneyeceğim orda da yaparsa amfide sorun vardır demek.resonans olayından bende şüpheliyim.alet ağır olmasa çoktan götürüp deneyecektim 😀
gitardan olduğunu zannetmiyorum birçok ekipmanla kullandım sorun çıkarmadı.ama şundan şüpheleniyorum analog pedalları adaptörle kullandığımda benzer bi gürültü oluşuyor.pille kullandıımda herhangi bir sorun olmuyor.sanırım evin elektirik tesisatıyla ilgili bi problem var.şimdi işi gücü bırakıp elektirik tesisatıya uğraşacağım 😀 işi kaparsam müziği bırakır elektirikçiliğe başlarım belki 😀 birde bu amfi 3 kanallı clean od1 od2 birde yaylı reverb var üzerinde.ikinci el aldığım için footswitch olayı yok bu 3 kanal artı reverbi açıp kapatabilmek için gerekli olan footswitchi nerden bulabilirim yada yaptırabilirim.tşk._DreamofStyks_ demiş ki:halilpazarlama demiş ki:işin ilginci gitarın amfiye uzaklığına göre değişyor gürültü ama volume açıldığı zaman değişmiyor garip birşey başka bir yere götürüp deneyeceğim orda da yaparsa amfide sorun vardır demek.resonans olayından bende şüpheliyim.alet ağır olmasa çoktan götürüp deneyecektim 😀
Ground Loop problemi olabilir amfiye girdiğin ekipmanda veya amfide.