Sağol perfectionist ama ingilizcem onu anlamama yeterli değil maalesef.
vs ve avt serileri tamamen transistörlü değil preamp katında 12AX7 tube bulunduruyor kendileri.Anladığım kadarıyla hartkede aynı tip bir amfi.yani preamp katı tüplü.power amp kısmında tube olsaydı yazardı sanırsam.Alexilahio demiş ki:Hartke 60c
60 Watt 2-Channel Guitar Combo with 1 x 12 speaker
12AX7 Tube Pre-Amp Section with Independent Channel Gain
Bass, Mid (channel 2 only) and Treble Controls for each channel
Built in Spring Reverb and Effects Loop Send/Return Jacks
1/4-inch Stereo TRS CD Input Jack; 1/4-inch Headphone Jack
Jack for channel selection footswitch
Marshall VS230 ise tamamen transistörlü. diğer vsleri bilmem ama bu transistörlü.gerçi burda yazmamış.
Available in VS230 2x10'' 2x30 Watt Stereo Chorus combo formats
Two independent footswitchable channels, Clean & OD, with individual tone and volume controls
Contour control on OD channel
Panoramic Stereo Chorus with speed and depth controls
Headphone jack
Built in Reverb
Stereo Line out.
halilpazarlama demiş ki:vs ve avt serileri tamamen transistörlü değil preamp katında 12AX7 tube bulunduruyor kendileri.Anladığım kadarıyla hartkede aynı tip bir amfi.yani preamp katı tüplü.power amp kısmında tube olsaydı yazardı sanırsam.
arkadaşım ben evde ampteq 10 watt amfisini bile açamıyodum ki 15 watt hemen hemen aynı olur eğer apartmanda oturuyosan sakın yüksek wattlı amfi alma komşular söver valla 😀 ama ev için uygundurrocker_hawk demiş ki:O zaman ben marshall a döneyim 😀 Ben aslında şu an için evde çalışıyorum. Okulun kendi amfileri var. Evde çalışmak için kaç watt almam yeterli?15 watt uygun mu??
Wimpy demiş ki:Arkadaşlar Marshall amfileri;seslerini,adlarını,avantajlarını dezavantajlarını biliyorum.
Mesa Boogie'lerin de seslerini biliyorum.Ama model isimlerini falan hiç bilmiyorum,bu yüzden biyerde dinlediğim amfinin yazılışını aynen kopyaladım ve sizlere sormak istedim,eksik veya yanlış kopyalamış olabilirim
''Mesa Boogie TriAxis, TC Electronic G-Major, Mesa Boogie 2:90. Miked by ''
Amfi bu,buna alternatif jcm 800 düşünüyordum,ne dersiniz?
hasancicek demiş ki:ben derimki barda işini görür ama acık havada millet cıglık fln insanlar cok ses yapıyor bence carvin legacy al 😀