PhoibosApollon demiş ki:16 senelik g30rcd kullanıyorum. potanslardaki cızırtı dışında hiçbir problemi yok, eşşek gibi kullanmama rağmen.halilpazarlama demiş ki:abi mg serisinden uzak durun 😀 deneyimle sabit 30unuda kullandım 100ünüde hiçbir farkı yok.biraz daha para bulup vs serisi alın.
mg serisi değil bu amfi gerçi, dizayn olarak ne farklılığı var tam olarak bilemiyorum ama park series diye geçiyor. transistörlü aynı şekilde.
anatolia999 demiş ki:arkadaslar marshall vs 230 modelindeki amfiler 2x30 seklinde ifade edilmekte fakat 60w olmayıpp 30w oldugunu ve preamp katında lamba olmadıgını soyleyen arkadaslar var bu doğrumudur?
sadece normal vs 30 lardan tek farkı stereo kolonlara sahip olması ve chorus efektiymiş
marshall avt50 😀 hem uygun hem hesaplı içinde bir jcm saklı 😀 yok daha neler... 😀svaltio demiş ki:merhaba. fx loop mevcut olan 50 watt amfi önerileriniz neler olur. metal ağırlıklı çalıyorum. amfi konusunda biraz acemiyim. evde çaldığım için kısık seste de verim alabileceğim neler olabilir mesela?
ghostknight demiş ki:laney'in hybrid modellerine bakabilirsin. avt'lerle kapışır. hatta bence avtlerden iyiler. bi sevemedim avtleri anasını satayım.
halilpazarlama demiş ki:ghostknight demiş ki:laney'in hybrid modellerine bakabilirsin. avt'lerle kapışır. hatta bence avtlerden iyiler. bi sevemedim avtleri anasını satayım.
aslında bu kategoride hangi amfiyi alırsan al aman aman bi drive elde edemezsin.avt 50nin driveı fena değil ama öyle mükemmelde değil.ama şöyleki clean kanalı pedalla drivelayıp yada booster kullanarak adam gibi tok elde edebiliyorsunuz.yoksa daha üst sınıf amfi almak en iyisi.paran varsa doğrudan driveını kullanabileceğin mesa carvin marshall jcm engl tarzı amfiler almak daha mantıklı.