universal940 14 Haziran 2025 #1 Herhangi bir sıkıntı yaratırmı bu acaba internetten do re müzik den sıfır alındı. Hemen değiştirme gibi bir şansım yok.
Herhangi bir sıkıntı yaratırmı bu acaba internetten do re müzik den sıfır alındı. Hemen değiştirme gibi bir şansım yok.
universal940 14 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 helldorado demiş ki: Ooo bu çok yamuk Hepsini görmek için tıklayın... ses açısından bir aıkıntı olurmu?
helldorado demiş ki: Ooo bu çok yamuk Hepsini görmek için tıklayın... ses açısından bir aıkıntı olurmu?
sefilmuzisyen 14 Haziran 2025 #4 universal940 demiş ki: ses açısından bir aıkıntı olurmu? Hepsini görmek için tıklayın... Olmaz
IABYSSI 14 Haziran 2025 #5 Daha bu gün sizi redditde gördüm. Sesde sıkıntı olmaz ama değişim isteyin. O kadar para harcayıp kusurlu mal kullanmayın.
Daha bu gün sizi redditde gördüm. Sesde sıkıntı olmaz ama değişim isteyin. O kadar para harcayıp kusurlu mal kullanmayın.
universal940 14 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 Sol tarafta içeri girdi şuan oturdu pek anlamadım birşey şuan simetrik? IABYSSI demiş ki: Daha bu gün sizi redditde gördüm. Sesde sıkıntı olmaz ama değişim isteyin. O kadar para harcayıp kusurlu mal kullanmayın. Hepsini görmek için tıklayın...
Sol tarafta içeri girdi şuan oturdu pek anlamadım birşey şuan simetrik? IABYSSI demiş ki: Daha bu gün sizi redditde gördüm. Sesde sıkıntı olmaz ama değişim isteyin. O kadar para harcayıp kusurlu mal kullanmayın. Hepsini görmek için tıklayın...
Tozlu_Rock 15 Haziran 2025 #7 universal940 demiş ki: Herhangi bir sıkıntı yaratırmı bu acaba internetten do re müzik den sıfır alındı. Hemen değiştirme gibi bir şansım yok.178919 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Abbooooovvv. çabuk geri iade et yoksa evde elektrik kontağından yangına sebep olur heryer cayır cayır yanar
universal940 demiş ki: Herhangi bir sıkıntı yaratırmı bu acaba internetten do re müzik den sıfır alındı. Hemen değiştirme gibi bir şansım yok.178919 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Abbooooovvv. çabuk geri iade et yoksa evde elektrik kontağından yangına sebep olur heryer cayır cayır yanar