Daha pek kurcalamaya vakit bulamadım ama dediğin gibi gain 12 yönündeyken ts ile boostlayınca sonuç cidden şahane 😉Düşük vatajlı orange'ların görüntü gariban avuntusu gibi ama çıkan sonuç pek de öyle değil, gariban falan diye lütfen forumda yanlış bilgi paylaşmayalım 🙂 o gain potunu da bir zahmet saat 12 yönünü azcık geçecek şekilde çeviirip bırakınız 😀
Ellerde neler var 😉@2013 o resimle gariban avuntusu demek, ekmek yoksa pasta yesinler demek gibi olmus. Linc yiyeceksin bence kadir abi 😀.
Amfinin kendi çıkışıda güzel cablone o amfi için fazla bana göre.Kabini olmayanlar için CabClone efsane alet arkadaşlar. Şiddetle tavsiye ederim.
http://postimage.org/index.php?lang=turkish
Blac
Amfinin kendi çıkışıda güzel cablone o amfi için fazla bana göre.
OOyyy ooyyy, al sana Marshall tonu işte... :hungry:IMG_0743 by bluesman1975, on Flickr
IMG_0742 by bluesman1975, on Flickr
IMG_0744 by bluesman1975, on Flickr
Marshall 1987 Silver Jubilee 2554
Kabini olup da sessiz kayıt almak isteyenler için önerir misin Aykan hocam 🙂
Bence en büyük sorunu fiyatı. 1.275 liraya kabin de alınır isolation box da yapılır. ikinci el V30 300 lira , isocab malzemleri 150-200 yine ikinci el focusrite 250-300 , 300 liraya da bir sm57 çaksak mis gibi setup olur. Ha bu durum aykan için geçerli değil tabi kesin cabclone'u boss mt-2 parasına almıştır 🙂
Kabini olup da sessiz kayıt almak isteyenler için önerir misin Aykan hocam 🙂
Amplitube 4 hojdur ama benane.
Paylaşım isteriz 😀Aynen, kabinsiz kayıt için çok güzel alet. Bir kaç deneme yapacağım bakalım evde.
Paylaşım isteriz 😀
Yok boss mt2 parası değilde geçen haftamı ne 500 tl ye ilan vardı cab clone için, uygun fiyattı cab clone meraklıları için.Bence en büyük sorunu fiyatı. 1.275 liraya kabin de alınır isolation box da yapılır. ikinci el V30 300 lira , isocab malzemleri 150-200 yine ikinci el focusrite 250-300 , 300 liraya da bir sm57 çaksak mis gibi setup olur. Ha bu durum aykan için geçerli değil tabi kesin cabclone'u boss mt-2 parasına almıştır 🙂
O kabini dik koy. Kafayı üstüne öyle oturt 😉 @AykanKK