Kulak hizasına gelecek olan dalga ile yerden gelecek olan dalgayı farklı algılayacaktır kulakların.
Bunu uygulayacağım, hatta ses aşağıya inmesin diye araya sehpa tarzı bir şey koyasım var ama bu seti ne kaldırır bilmiyorum 🙂
Kulak hizasına gelecek olan dalga ile yerden gelecek olan dalgayı farklı algılayacaktır kulakların.
Doğru başlık altına aldım... 🙂Amfi olm bu 😛
Gule gule kullan hayırlı olsun. Laney kabin nasıl memnunmusun 1x12 de ben düşünüyorum.
Aaa eski amfim 🙂Lonestar da alayım mı?
Olmayabilir, emin değilim.Aaa eski amfim 🙂
Sen en guzeli Vht power ile Triaxis al. Sonra gonder butun amfileri.Lonestar da alayım mı?
Head ampli iyi, combo ampli kötü asla denilemez 😵, komik olur 😀...O çocuk, bunlara çok takılmasın, bol bol gitar çalsın, iyi gitar çalarsa, iyi ekipman onu bulur 😉...Evinde çocuk bilgisayarın karşısına geçmiş oturuyor. Karşısında foruma girmiş insanların ellerinde Kafa amfiler, Kabinler; birbirlerine gösteriyorlar, şakalaşıyorlar. Bu çocuk aklından geçiriyor. "Benimde bir Kafa amfim olsa. Benimde bir Kabinim olsa." diyor. "Anne bana niye almıyorsunuz? " diyor. "Bizde niye Kombo amfi var?" diyor.
Blackstar id:core 10W
83680 eklentisini görüntüle
Evinde çocuk bilgisayarın karşısına geçmiş oturuyor. Karşısında foruma girmiş insanların ellerinde Kafa amfiler, Kabinler; birbirlerine gösteriyorlar, şakalaşıyorlar. Bu çocuk aklından geçiriyor. "Benimde bir Kafa amfim olsa. Benimde bir Kabinim olsa." diyor. "Anne bana niye almıyorsunuz? " diyor. "Bizde niye Kombo amfi var?" diyor.
Blackstar id:core 10W
83680 eklentisini görüntüle
Yaa!..
Şu kafaya da süper der misin?Süper!
👍