kazım kartal caddesi aydemir akbaş sokak cosşkun apt no:13/13 🙂mars
Arşivimdeki fotoğraflar arasında yeni amfinin üst yüzeyinin deseninde bi stratın fotoğrafı olacaktı. Bulabilirsem yükleyeyim..Foto çekmeyi hiç beceremiyorum, zaten de anlamıyorum, güzel güzel fotoları görünce de içim gidiyor...Telefon ile bir resim çekmiştim, yeni amplim budur...
68 custom deluxe ile arada kalmıştım, sonunda buna karar kıldım...Thomann'dan hem de Türkiye'deki ikinci el fiyatlarının altına sıfır ampliyi kapattım...Artık kamçıya vereceğim elimi...
Fender 65 DDRI Limited Edition Blue Flower
77666 eklentisini görüntüle
Arkadaki yiğitler de şu şekilde; Fender Hot Rod Deluxe III ve Roland Micro Cube...
Sevgiler ve saygılar...
Paisley desenleri, tele olandan yanılmıyorsam sevgili @Turgutkarabulut abide olacaktı...Arşivimdeki fotoğraflar arasında yeni amfinin üst yüzeyinin deseninde bi stratın fotoğrafı olacaktı. Bulabilirsem yükleyeyim..
Amfi çok güzel görünüyor hayırlı olsun. Bir de arkadaki Hot Rod'la stereo yapsanız tadından yenmez vallahi..
Paisley desenleri, tele olandan yanılmıyorsam sevgili @Turgutkarabulut abide olacaktı...
Sevgiler ve saygılar...
E570 beni ağlattı. Nasıl sattın anlamıyorum ;(Bir zamanlar pre power muhabbetleri,
78084 eklentisini görüntüle
E570 i verip Engl invader 100 almıştık işte, pre power işleri bana göre değil aldınmı e670 head alıcaksın.E570 beni ağlattı. Nasıl sattın anlamıyorum ;(
Düşük vatajlı orange'ların görüntü gariban avuntusu gibi ama çıkan sonuç pek de öyle değil, gariban falan diye lütfen forumda yanlış bilgi paylaşmayalım 🙂 o gain potunu da bir zahmet saat 12 yönünü azcık geçecek şekilde çeviirip bırakınız 😀İngiliz sound'a yelken açamasakta, ufaktan bir boy verdik...
Gariban avuntusu içerir 😉
78980 eklentisini görüntüle
Düşük vatajlı orange'ların görüntü gariban avuntusu gibi ama çıkan sonuç pek de öyle değil, gariban falan diye lütfen forumda yanlış bilgi paylaşmayalım 🙂 o gain potunu da bir zahmet saat 12 yönünü azcık geçecek şekilde çeviirip bırakınız 😀