2x12 v30 varsa gerisi teferruattır, güzel setup, keyifle çalın 🙂
Mustang’i nasıl kafaya çevirdiniz acaba? Aynısını ben de Prosonic’e yapacağım herhalde...
Teşekkürler. Aynen söylediğiniz gibi. Mustang 1x12 idi. Ondan sonra inanılmaz bir fark yarattı benim için.
Hoparlörü söktüm. Hoparlöre gelen 3 kablo var. İkisi normal + ve -. Bir de Board a giden bir kablo vardı. Onu tamamen devre dışı bıraktım. Yurtdışı forumlarında da bir kaç kişi o şekilde devre dışı bırakmış. Oradakiler genelde harici speaker çıkışı mod u yapmışlar.
Hoparlörü söktükten sonra Board u da gövdeden ayırdım. 4-5 vida tutuyor. Marangoz a gittim tezgah testeresi ile mükemmel bir şekilde 2 ye ayırdı. Aradaki parçayı attım. Ağaç tutkalı ile 2 parçayı birbirine yapıştırdım. Ön kısımdaki hoparlörü gizleyen kısım bir kontrapilak ile oraya tutturulmuş. Onu da uygun şekilde kısaltıp tekrar vidaladım. Logolor vs yi de kafama göre vidaladım. Board un muhafazasının arka kısmına jack girişi için delik açtım. Kaliteli bir jack alıp eskiden hoparlöre giden + ve - yi jack a lehimledim.
Fender Mustang 3 v2 100 watt lik bir amfi. Gayet de yeterli oldu. Tabi internetten indirdiğim preset lar hoparlör değiştiği için tam uyumlu değil. Ben bütün ayarları yeni hoparlörün karakterine göre yaptım. Harika tonları var..
Fotoğraf atayım yardımı olur belki.