Yamahalar dehşet bir şey. THR-X var bende de. Çok memnunum.
Muhteşem bir alet yapmış adamlar. Hep derim, tam boy bir amfinin yerini tutmaz ama olabilecek en iyi alternatif. Çok pahalı gerçi, daha Türkiye'ye gelmedi, hatta daha aylarca gelir mi bilemem ama ilk jenerasyon THR fiyatlarını düşününce moral bozucu durum. Ben Londra'dan Yamaha mağazasından aldım. TR'de ilk sahibi olabilirim eğer benim gibi elden alıp getiren olmadıysa 🙂 .... bir ara yorum yazacam inşallah. Hatta THR başlığı var galiba, oraya yazarım.Yamahalar dehşet bir şey. THR-X var bende de. Çok memnunum.
Londrada havalar nasıl abi ? Yağmurlu kasvetli diyorlarMuhteşem bir alet yapmış adamlar. Hep derim, tam boy bir amfinin yerini tutmaz ama olabilecek en iyi alternatif. Çok pahalı gerçi, daha Türkiye'ye gelmedi, hatta daha aylarca gelir mi bilemem ama ilk jenerasyon THR fiyatlarını düşününce moral bozucu durum. Ben Londra'dan Yamaha mağazasından aldım. TR'de ilk sahibi olabilirim eğer benim gibi elden alıp getiren olmadıysa 🙂 .... bir ara yorum yazacam inşallah. Hatta THR başlığı var galiba, oraya yazarım.
Bende de resimde gördüğün gibi 10X var, yenisi daha bile iyi olacak sanırım.
Böyle bir masaya ihtiyacım var. Sizdeki custom bir şey mi, hazır mı almıştınız ?
Tam 80'ler sonu 90'lar başı metal müziği çalmalık amfiler, güle güle kullanın.
Teşekkür ederim- herkesin gönlündeki ekipmana ulaşması dileğiyleTam 80'ler sonu 90'lar başı metal müziği çalmalık amfiler, güle güle kullanın.
@LuciferioN mt15 den memnunmusunuz?
Şu 5150'lere çok özeniyorum. Evde kullanabilmem mümkün olsa bir tane de ben alacağım ..