Tum ekipmanlar yerleştikten sonra evde kalan her boşluğu eğer sığıyorsa gitarla, yer küçükse Ibanez TS ile doldururmuşsunuz gibi scalloped bey 😊 eşinizi sakin üzmeyin 😄.
5150 50watta çalınıyor hatta prs mt 15 evde lbx 1 den rahat çalınıyor send return bi eq bağlandımı mis lbx 1 fx ini çok beğenmemiştim ses kısma açısında mt 15 sendden preampı pc ye gönderip güzel kayıt alınıyor ama genede tercihim hep peavey 6505 plus 120 olmuştur ton olarak; yanına engl savage minik amfi olarakta prs mt 15 ve şuan yeni çıkan evh 5150 50 watt stealth bana göz kırpıyor.Evh Lbx 1 kafa evde çalınabiliyor rahatlıkla...
5150 50watta çalınıyor hatta prs mt 15 evde lbx 1 den rahat çalınıyor send return bi eq bağlandımı mis lbx 1 fx ini çok beğenmemiştim ses kısma açısında mt 15 sendden preampı pc ye gönderip güzel kayıt alınıyor ama genede tercihim hep peavey 6505 plus 120 olmuştur ton olarak; yanına engl savage minik amfi olarakta prs mt 15 ve şuan yeni çıkan evh 5150 50 watt stealth bana göz kırpıyor.
fiyat performans canavarı. Kronik sorunları var, 8/10 hatalı genelde, ama çözüldü.
rectifier kadar tokmak, evh kadar saturasyonu yüksek. Kesinlikle çok sevdim.
Sizde ne gibi sorunlar vardı? Nasıl hallettiniz?
almamalıyım almamalıyım almamlmll aaalllmmymmm .... ya aslında alınır ya ...... 🤔
Bir koleksiyon söz konusu, 1983'den Keeley'e kadar..Bir tek 80's TS-808 kaldı.Tum ekipmanlar yerleştikten sonra evde kalan her boşluğu eğer sığıyorsa gitarla, yer küçükse Ibanez TS ile doldururmuşsunuz gibi scalloped bey 😊 eşinizi sakin üzmeyin 😄.
metalcore cusun çünkü 🙂 evh lbx her türlü tokatlar mt-15'i denemeden almayın arkadaşlar boost pedalsız evh kadar iyi olamaz 🙂Youtubeda çok kapıştırılan 3 ufaklık;hepsinin kendine göre artısı eksisi var yapılan müziğe göre.Ama tercihim Prs mt 15.
135941 eklentisini görüntüle
Sesi biraz açınca işler değişiyor ola englınd vidyosunda gördün bunu😉6l6 farkı bu olsa gerek..pod fasülyeye devam ;,pardon kemper😁metalcore cusun çünkü 🙂 evh lbx her türlü tokatlar mt-15'i denemeden almayın arkadaşlar boost pedalsız evh kadar iyi olamaz 🙂
sesi açamıyoruz ki sıkıntı orada 🙂 kemper candır ya kimse kusura bakmasın 🙂 gitar edevat videosunu izle 🙂Sesi biraz açınca işler değişiyor ola englınd vidyosunda gördün bunu😉6l6 farkı bu olsa gerek..pod fasülyeye devam ;,pardon kemper😁
İzlemeye gerek yok canlısını çaldık hatta mooer live preampla yanyana bi fark göremedik😉))iyi bilirsin.sesi açamıyoruz ki sıkıntı orada 🙂 kemper candır ya kimse kusura bakmasın 🙂 gitar edevat videosunu izle 🙂
sesi açamıyoruz ki sıkıntı orada 🙂 kemper candır ya kimse kusura bakmasın 🙂 gitar edevat videosunu izle 🙂