139909 eklentisini görüntüle
139910 eklentisini görüntüle
139911 eklentisini görüntüle
139912 eklentisini görüntüle
Türkay'ın ellerinden... bir adet Supro S6424...
Daha adam gibi alışamadım, farklı bir şey...
B
Dün kaydettim... Aleti ufak ufak öğreniyor insan. Burada da tele köprü var aslında, hani tele köprü ile şu olur bu olmaz muhabbetinde, 80 milyonunun merak ettiği soruya cevap veriyorum: Evet, tele köprüyü uzaylılar icat etmiştir!
Buraya kabin getirmediğim için bu kayıt silent. İşte yaptığım kutuyu kullanıyorum, M-Audio Fast track... Drive iki pedalı üst üste koymak üzere alınmakta. Detaylar videoda var aslında, hani merak eden için...
Legato işini unutuyorum ya, kasmam lazım. 2 3 kilometre koşmak gibi, yapmayınca yapamıyorsun yahu! Ben bisiklete binmek gibi teknikler istiyorum arkadaş.
Hatası ile sevabı ile kayıt budur abiler... İnşallah birilerine bir ara yardımcı olur...
B
Gayet güzel bir kayıt olmuş, elinize sağlık. Aletin hakkını vermişsiniz.
Minik prova/küçük bar konseri setup140371 eklentisini görüntüle
Dün kaydettim... Aleti ufak ufak öğreniyor insan. Burada da tele köprü var aslında, hani tele köprü ile şu olur bu olmaz muhabbetinde, 80 milyonunun merak ettiği soruya cevap veriyorum: Evet, tele köprüyü uzaylılar icat etmiştir!
Buraya kabin getirmediğim için bu kayıt silent. İşte yaptığım kutuyu kullanıyorum, M-Audio Fast track... Drive iki pedalı üst üste koymak üzere alınmakta. Detaylar videoda var aslında, hani merak eden için...
Legato işini unutuyorum ya, kasmam lazım. 2 3 kilometre koşmak gibi, yapmayınca yapamıyorsun yahu! Ben bisiklete binmek gibi teknikler istiyorum arkadaş.
Hatası ile sevabı ile kayıt budur abiler... İnşallah birilerine bir ara yardımcı olur...
B
Benim de arkadaki kilitli metal dolap dikkatimi çekti. Allah bağışlasın. 🙂Minik prova/küçük bar konseri setup140371 eklentisini görüntüle
Yok ya, bayağı 8u rack case. Pedal çekmecesi çıkmıyor, hersey bosstan midiyle kontrol ediliyor.Pedalboard çıkabiliyor sanırım. Süper olmuş. PC kasası falan mı?
Randall'in modeli neydi hocam?6505+ ile Dual recto kıyaslarken, Randall 'in arap ati gibi geriden gelerek yetişmesi... =) 140373 eklentisini görüntüle
Yalnız tubescreamer kaçmaya çalışıyor galiba, aşağı doğru sarkmış güzelce 🙂 Tubescreamer iç ses: bıktım abi bütün gün jın jın, kafa kazan oldu ben kaçar 😂6505+ ile Dual recto kıyaslarken, Randall 'in arap ati gibi geriden gelerek yetişmesi... =) 140373 eklentisini görüntüle
Randall diavlo hocamRandall'in modeli neydi hocam?
Hayata tutunuş şeklim ektedir =)Yalnız tubescreamer kaçmaya çalışıyor galiba, aşağı doğru sarkmış güzelce 🙂 Tubescreamer iç ses: bıktım abi bütün gün jın jın, kafa kazan oldu ben kaçar 😂
Çok çok güzel olmuş kayıt hocam tebrikler. Biraz Johan Segeborn havası da var hem 😀
Yok ya, bayağı 8u rack case. Pedal çekmecesi çıkmıyor, hersey bosstan midiyle kontrol ediliyor.
Bu fotoğrafta da LuciferioN taklidi yaptim, bana çakma LuciferioN diyebilirsiniz.
140372 eklentisini görüntüle
Hayata tutunuş şeklim ektedir =)