Askerde teçhizatlı koşu var deseler girmeyiz o toplara 🤣🤣İtalya sokaklarında kucağımda temizinden 3-4 km gezen
Askerde teçhizatlı koşu var deseler girmeyiz o toplara 🤣🤣İtalya sokaklarında kucağımda temizinden 3-4 km gezen
Abi daha iyileri sizlere vesile olur umarım, çok teşekkürler.Hayırlı olsun tekrar. Yurtdışından almak çok isabetli
…
50 veya 100 wattlik head'i getirirse kaçtan satışa koyar acaba, tam fantazi işi.
İnsan birde 6l6 lı getirip bsna satsrdı uçak paran çıkardı😁😁desem olmadımı))Abi daha iyileri sizlere vesile olur umarım, çok teşekkürler.
Yurtdışından gelse Zuhal kaça koyar bilmiyorum ama güncel piyasada mağaza yerine bunu ticarete döken insanlardan alınca da 1 tane de onlara alınıyor neredeyse. Ben bu işte bunu öğrendim.
@sixfeetunder ın dediği gibi ek bagaj öde taxback al derken 1700-1800 Euro civarına geldi. Bir de ben Global Blue kullandım %12 taxback aldım. Evrağıyla uğraşan %22 alır. Bunun ticaretini yapan da uğraşır. Sahibinden’de ilan var hatta sözde küskün özde valizci birinden(Konuştuk, tanıştık). Düz 100 6L6ya 2700 yazmışlar ki o daha ucuz benimkine kıyasla. Satsa edeceği karı sen düşün, belki o parayı ayda kazanan milyonlarca insan varken arkadaş “uçak biletine yardım” adı altında kemiksiz vergisiz 1200-1300 euro indiriyor cebe tek aletten.
Ekmek değil, su değil nihayetinde. Mağaza en azından vergi ödüyor, istihdam sağlıyor. Tartışılacak çok noktası olsa da yasal iş yapıyor. Bavulcuların, komisyoncuların haksız kazancına vesile olacağıma beklerim dedim. En sevdalı olduğumu kaç amfiden sonra, denk gelince aldım.
GAS’s yenilmemek lazım.
Sen buna amfi diyerek hakaret ediyorsun, bunun bir TC kimliği vs olmalı.
Topla tüfekle saldırıyordu 🤣 Yalnız kabin eşsiz, hastasıyım tasarımın.
gayrimenkul piyasası şişti Ev sahibi olamadık, EVH sahibi olduk mesajı var sanki
Amfi balonu yakında patlayacakmış, fiyatlar dusecekmis diyorlar (YTD).gayrimenkul piyasası şişti Ev sahibi olamadık, EVH sahibi olduk mesajı var sanki
Yok, mesele hacim değil, karakter farkıBende peavey 120 gelince 50s i kutusuna kaldırmıştım🙂Ama kıyaslamayı evh 100s le yapmak lazım hacim farkı çok farklı.