Amfini Göster Ey Türkrockcılar

Abi alttaki savage üzerine bir yayın,inceleme kıyaslama gelir mi?Şahsen wrath vault tişörtü giyip izlemek isterim.

Bende, bu ay ENGL ayı olacak.

81ccE7xarvL.webp

O değil de kediyi sahibindendeki bir ilandan hatırlar gibiyim 🙂) daha önce paylaşılmış mıydı gitarın yanında dururkenki başka bir fotoğrafı?
Ahahaha 🙂)
Aynen, daha önce sattığım gitarı, satıcı yeniden ilana koyarken Minnoşun olduğu fotoğraf ile ilan açmıştı.
Halen kediye 2 paket yaş mama borcu var, en kısa sürede ödemesini bekliyoruz 🙂

Envanter adına yeni birşey yok ancak böyle kareler her zaman yakalanmıyor. Geçtiğimiz ay Peavey/EVH ayı yaptık, bu ay da ENGL ayı oldu. 2025'i de Mesa ile açacağız. Elbette kanalın en büyük destekçilerinden Retro Yapım sayesinde.

Roadking II ve Dual Recto Multiwatt kanalda halihazırda mevcut. Triple Recto ve önceden incelediğim Rectifier Rack Preamp bu defa eşlenik rack power ampiyle beraber kanalda olacak. Ocak sonuna doğru da bir er meydanı yapacağız.

IMG_8296.webp

Bu ayın 5li ENGL kıyası ise pazar (29.12) günü yayında. Üye arkadaşlar erken erişimle şimdiden ulaşabilir!

Son düzenleme:
Başlığın aşina olduğu 2 haşmetli, Diezel VH2 ve Marshall JCM800 Gower Killer Kali, @LuciferioN bey sağolsun envantere katıldı. 4 saat aralıksız çalımın ardından; her ikisi de çok enteresan, çok karakterli aletler.

Gower modu sayesinde bir Marshall, benim keyif alabileceğim noktalara ulaşabilmiş. Fazlasıyla güçlü, müzikal, çalıma çok güzel yanıt veren bir hal almış.

VH-2 ise uzun zamandır radarımda olan bir amfiydi. Dinlediğim incelemelerde güçlü olduğunu hissedebiliyordum ama çaldıktan sonra ilk defa 5150 sevdamı sorgularken buldum kendimi. Kendi şahsına münhasır bir satürasyonu, tightlığı var.

Zaten önceki sahibinin detaylı yorumları başlıkta mevcut. Bu kadar kısa mesai sonrası yapacağım yorumlar ahkam kesmek olur. Ancak önümüzdeki haftalarda her iki amfi için de kapsamlı videolar gelecek.

IMG_8680_jpg.webp

Son düzenleme:
Başlığın aşina olduğu 2 haşmetli, Diezel VH2 ve Marshall JCM800 Gower Killer Kali, @LuciferioN bey sağolsun envantere katıldı. 4 saat aralıksız çalımın ardından; her ikisi de çok enteresan, çok karakterli aletler.

Gower modu sayesinde bir Marshall, benim keyif alabileceğim noktalara ulaşabilmiş. Fazlasıyla güçlü, müzikal, çalıma çok güzel yanıt veren bir hal almış.

VH-2 ise uzun zamandır radarımda olan bir amfiydi. Dinlediğim incelemelerde güçlü olduğunu hissedebiliyordum ama çaldıktan sonra ilk defa 5150 sevdamı sorgularken buldum kendimi. Kendi şahsına münhasır bir satürasyonu, tightlığı var.

Zaten önceki sahibinin detaylı yorumları başlıkta mevcut. Bu kadar kısa mesai sonrası yapacağım yorumlar ahkam kesmek olur. Ancak önümüzdeki haftalarda her iki amfi için de kapsamlı videolar gelecek.

176329 eklentisini görüntüle
Yakında "Satılık Evh 5150 Stealth- EL34 " ilanı görür müyüz?

Yakında "Satılık Evh 5150 Stealth- EL34 " ilanı görür müyüz?
Yok abi, envanterde farklı tatları tutmaya çalışıyorum. Mesa benim müziğime tam oturmuyor ama Roadking II de aynı sebeple durmakta. EL34 de 5150 sınıfının amiral gemisi bence. Tutarım o sebeple. Ama grubun soundu Diezel üstünden şekillenebilir.

1 aydır o gitti bu geldi şunu yaptık bunu değiştirdik derken nihayet sona ulaştık. Bulaşık yıkadıktan sonra o bezi tezgaha serip uzaktan bakarsın ya işte bu fotoğraf o an.

ENGL Powerball II 100W 🇩🇪
Geçen sene almıştım diye hatırlıyorum. Çok versatil bir amfi 4 kanallı olması sebebiyle epey bir ton seçeneği sağlıyor. Bilindik Engl’ın o modern Drive soundu ancak daha belirgin Mid’lere sahip. Sevdiğim bir alet.

Peavey 6505 120W USA 🇺🇸
Bir süredir çok istediğim bir amfiydi. Sağolsun kadim dostum @blackfriday666 benim için bir operasyon düzenledi 🙏🏻 ve hanemize kattık. Old School görünüm için ufak dokunuşlar yaptım.
Peavey için söyleyeğim tek şey ‘Canavar’.

Bugera 1990 120W 🇨🇳
Süpriz yumurta resmen. Marshall JCM900 kopyası kendisi ve gerçekten çok çok yakınlar. Marshall’a henüz kısmet olmadığı için bunu tadımlık bir durak gibi düşündüm. Çalarken çok keyif aldığım bir alet oldu.

Alt sırada bir de gurme bir alet var ;

Lee Jackson GP1000 Perfect Connection Preamp 🇺🇸
1988 yapımı özel bir alet. Alexi Laiho (Children Of Bodom) tutkumu bilenler biliyor. İlk 3-4 albümlerinin neredeyse hepsinde bu alet var. Hatta meşhur 2003 Tuska konserinde hemen Alexinin arkasında görünüyor. Ayrıca Chaos Ridden Years diye bilinen canlı konserde de aynı şekilde bu preamp var.

IMG_4681.webp

IMG_4666.webp

Geri