Ahahaha 🙂)O değil de kediyi sahibindendeki bir ilandan hatırlar gibiyim 🙂) daha önce paylaşılmış mıydı gitarın yanında dururkenki başka bir fotoğrafı?
Bu başlığı takip etmek ruh sağlığımı bozmaya başladı 🙂))))))6l6 babaların yanyana son pozları olabilir..
175544 eklentisini görüntüle
6l6 babaların yanyana son pozları olabilir..
175544 eklentisini görüntüle
Yakında "Satılık Evh 5150 Stealth- EL34 " ilanı görür müyüz?Başlığın aşina olduğu 2 haşmetli, Diezel VH2 ve Marshall JCM800 Gower Killer Kali, @LuciferioN bey sağolsun envantere katıldı. 4 saat aralıksız çalımın ardından; her ikisi de çok enteresan, çok karakterli aletler.
Gower modu sayesinde bir Marshall, benim keyif alabileceğim noktalara ulaşabilmiş. Fazlasıyla güçlü, müzikal, çalıma çok güzel yanıt veren bir hal almış.
VH-2 ise uzun zamandır radarımda olan bir amfiydi. Dinlediğim incelemelerde güçlü olduğunu hissedebiliyordum ama çaldıktan sonra ilk defa 5150 sevdamı sorgularken buldum kendimi. Kendi şahsına münhasır bir satürasyonu, tightlığı var.
Zaten önceki sahibinin detaylı yorumları başlıkta mevcut. Bu kadar kısa mesai sonrası yapacağım yorumlar ahkam kesmek olur. Ancak önümüzdeki haftalarda her iki amfi için de kapsamlı videolar gelecek.
176329 eklentisini görüntüle
Yok abi, envanterde farklı tatları tutmaya çalışıyorum. Mesa benim müziğime tam oturmuyor ama Roadking II de aynı sebeple durmakta. EL34 de 5150 sınıfının amiral gemisi bence. Tutarım o sebeple. Ama grubun soundu Diezel üstünden şekillenebilir.Yakında "Satılık Evh 5150 Stealth- EL34 " ilanı görür müyüz?
Kontrolsüz güç güç değildir demişiz 👏Birazda energy dedik
176371 eklentisini görüntüle