Abisi 50 watt bu babası🙂El34 100 de anası😄Bendekinin abisi 🙂 aklım gitti yalnız setupa...
Abisi 50 watt bu babası🙂El34 100 de anası😄Bendekinin abisi 🙂 aklım gitti yalnız setupa...
Testere
Vay be ne gırlar bu alet 🤌🤤
Er meydanına ulaşabilirse bir kıyaslayalım öyleyse abi, dedenin şanına ruhuna hangisi daha çok sahip. 🙂Abisi 50 watt bu babası🙂El34 100 de anası😄
Dede ilk 6l6 modlattı 6l6 da blue kanalda low end tightlığı çok iyi 50s le çok farklı alet mesa 4x12 ile stealth demirbaş oldu artık doğru tercih yapmışım 6l6 alarak..Er meydanına ulaşabilirse bir kıyaslayalım öyleyse abi, dedenin şanına ruhuna hangisi daha çok sahip. 🙂
Specsheet kıyası gerçeği çok temsil etmiyor bence. Peavey 5150/6505 ile kıyaslandığında 6L6 bulunan EVH’ler benim sevemediğim kadar temiz ve modern tınlıyor. 50W modelleri zaten headroom sebebiyle 100W kadar geniş duyulmuyor kayıtlarda.Dede ilk 6l6 modlattı 6l6 da blue kanalda low end tightlığı çok iyi 50s le çok farklı alet mesa 4x12 ile stealth demirbaş oldu artık doğru tercih yapmışım 6l6 alarak..
Specsheet kıyası gerçeği çok temsil etmiyor bence. Peavey 5150/6505 ile kıyaslandığında 6L6 bulunan EVH’ler benim sevemediğim kadar temiz ve modern tınlıyor. 50W modelleri zaten headroom sebebiyle 100W kadar geniş duyulmuyor kayıtlarda.
Gerçi, bu aletleri de eski Peavey soundu için almak, neredeyse yarı fiyatına OG92 bulunurken mantıklı değil. Elinde OG92 olan için hele hiç değil.
Ama EL34S mavi kanalı 6L6S mavi kanalına göre daha pis, dinamik ve eski kafa soundluyor bence. Derdi Carcass, Machine Head olan adamın bu ikilide seçmesi gereken EL34 diye düşünüyorum. Ama iş kırmızı kanala gelince 6L6’nın yenilemez bir tightlığı var. İlk jenerasyon 50W modeli dahi eziyor karşılıklı kıyasta.
Şunları da meraklıları için bırakayım. Yorumlarımı içerek uzun versiyonları da yine kanalda mevcut.
Öyle ben kabinin karşısında çalarken karar veriyorum yoksa og fender 5150 100 de güzel El34 100 deki cleannkanal daha clean artı yönde. ama sonuç olarak evh 100 orjinalde kullandım ama az gainli blue kanal dept olmaması yüzünden tamda ısınamadım; elimden 8 evh geçmiştir ve sıralamam evh 100s 6l6 100s el34 ve 100 orjinal diye gider..Yani, benim için mikrofona ne geldiği daha önemli. Benimle benzer kaygılara sahip insanlara fikir vermesi amacıyla paylaştım. Yoksa kişisel beğeniler sonuçta. Kime göre iyi, neye göre iyi denince konu kapanıyor.
Oda daha çok yeni ama ilk izlenim 50 watt amfi olarak sevdim 2.kanal boostsuzda tight güçlü ve ufak olması avantaj el34 de takılabilmesi artı yönleri .Mk1 de hep presence ve clean eksiği vardı mk2 de güzel iş çıkarmışlar.1.kanal marshall gibide değil 2.kanal 5150 gibide değil dedikleri gibi; kendine has tonu varVictory konusunda review'inizi bekliyoruz.
Andertons Music'in gizli subsidiary'si diyorlar
Pek gizli degil artık, kdh bu konuda video çıkardıktan sonra Lee Anderton açıklama yaptı victorynin ortaklarından biri olduğuna dair.Victory konusunda review'inizi bekliyoruz.
Andertons Music'in gizli subsidiary'si diyorlar
Mortal Kombat kombosu bu. 🙂
8 kanal kombo amfi...
Finish him!
O değil de kediyi sahibindendeki bir ilandan hatırlar gibiyim 🙂) daha önce paylaşılmış mıydı gitarın yanında dururkenki başka bir fotoğrafı?
Abi alttaki savage üzerine bir yayın,inceleme kıyaslama gelir mi?Şahsen wrath vault tişörtü giyip izlemek isterim.