Stereo modülasyon ister, şöyle sağlı sollu 🙂
Stereo modülasyon ister, şöyle sağlı sollu 🙂
Fikirtepe Emlak Konutları sen misin.... ha yok Wrath Vault'muş yok bişi...
tekini bana satsana🙂
hocam valla classic 50 kafa kabin kurma gibi bi planim var baktigim modelleri bi turlu begenemedim sizin kabinler asiri temiz gozukuyor o sebeple soyledim😅😅Satmak değilde Classic 50 kafa ya da delta blues varsa alırım 🤣. Şaka bir yana kıymetini bilememişim post gaini sahnede yarıya kadar açabilince anladım değerini.
Şöyle birşey olsa şahane olur,hocam valla classic 50 kafa kabin kurma gibi bi planim var baktigim modelleri bi turlu begenemedim sizin kabinler asiri temiz gozukuyor o sebeple soyledim😅😅
gule gule kullanmaniz dilegiyle…
bizim hayaller siyah posete olsun abi…Şöyle birşey olsa şahane olur,
Ama bulmak çok zor, özellikle de temizini
175335 eklentisini görüntüle
BIRISI BANA KAFA KABIN PEAVEY CLASSIC BULSUN ARTIK LUTFEN YA🥹🥹175363 eklentisini görüntüle
Birisi Peavey mi dedi…
Şöyle birşey olsa şahane olur,
Ama bulmak çok zor, özellikle de temizini
175335 eklentisini görüntüle
Şu güzelim amfilerin üretimlerini Amerika'dan aldılar Çin'e çevirdiler. İşin kötüsü Çin üretimlerinde ciddi kalite kontrol ve reliability problemleri varmış. Aramızda deneyen var mı Çin üretimlerini? Direk kullanandan öğrenmek lazım. Distribütör falan da kalmadı anladığım kadarıyla Türkiye'ye getiren
Bendekiler şansıma uzun süre müzik mağazalarında bekleyip pek kullanılmamış amfiler. Sol taraftakinde ufak bir "hiss" duyunca komple lambalarını değiştirdim ve preamp katına tungsol lambalar taktım. Hem o "hiss" gitti hem de tungsol lambanın sesi bu kadar olumlu yönde değiştireceğini tahmin etmemiştim.
Snoogans 🙂Bir lokma dağıtırsın