Arkadaşlar kafamda iki adet amfi modeli var seçim konusunda zorlanıyorum ,
gitar epipone les paul standart
proses boss GT-8
amfiler :
1 - Roland JC-120 Jazz Chorus
yaklaşık 1650 YTL
2- Tech 21 / SansAmp Power Engine 60
yaklaşık 550 YTL
tech 21 - roland ile mukayese götürürmü?
her halde götürmez , ama hem ev hemde bar'da idare edebilecek ve bir kez alınacak bir amfi olsun istiyorum , metal tarzı çok sert tonlarla işim olmaz pek ama rock'tanda vaz geçemem hani ..
Jazz Chorus hakkında çok clean sadece cazcılar kullanır tarzında bir kaç hurafe söylendi ve tırstım açıkcası , bu amfiyi gt-8 ile sürecek olmamıda dikkate alarak yorum ve önerilerinizi bildirirseniz memnun olurum, büyük ihtimal yarın sipariş vermeyi düşünüyorum olmazsa yazı tura atıcaz artık ne yapalım 🙂
23.02.2006 tarihinde eklenmiştir
birde şu var roland stereo bir amfi yani prossesor un iki kanalınıda sisteme seri yada paralel girebiliyorsunuz ve iki hoparlörden iki kanalı ayrı ayrı alabiliyorsunuz bu durumda roland ı iki amfi düşünmek gerekiyor , aynı akustik ortamı sağlayabilmek için Tech21 den iki adet almak gerekiyor, bu durumda tech 21 i roland a eşdeğer hale getirmek 1.100 YTL ye mal oluyor ...mantık olarak bakınca 550 YTL fazla olsun roland olsun diye düşündüm, inşallah doğru düşünmüşümdür, bari bu görüşümü onaylayında gönlüm rahat olsun 🙂 ha bu seferde küçük bir sorun kalıyor iki adet tech 21 almış olsaydım iki amfiyi birbirinden uzaklaştırıp değişik akustik seçeneklere sahip olabilirdim bunu roland'da başarmak için external bir kabine ihtiyaç var e onuda ileride düşünürüz..
en azından okumuş oldugunuz için teşekkürler ...
23.02.2006 tarihinde ikinci ekleme yapılmıştır
saat 11:00 itibarı ile Roland JC-120 Jazz Chorus u sipariş verdim
e cumartesi-pazar meşgalesi çıktı ...
saygı ve sevgi ile