Huzur felan kaçırdığım yok bu senin görüşün,bu form babanın formu deil,özgürce düşündüğümü yazabilirim ve şimdiye kadar hiçkimseyi rahatsız edici bişey yazmadım,buna sende dahilsin,benim de zaten senle bi muhattaplığımın felan olmadı,dikkat edersen zeka problemim olduğunu söleyerek başlatan sensin.01 demiş ki:Eğer komik olan bir durum varsa çıkar adam gbi yazarsın hepbirlikte güleriz,böyle saçma sapan alıntılar yaparak burada huzur kaçırıyorsun!!
Evet "Akıl yaşta değil baştadır" ama yaşının 22 olmasına rağmen halen 5 yaşındaki çocuklar gibi saçma sapan alıntılar yapıyorsun!!
Burada herkes komiğine giden şeyi,defalarca alıntılarla yazarsa bunun altından kimse kalkamaz!!
İŞin başka bir boyutuda,ben JAckson ın bazı modellerini gerçekten çok severim,ama yukarıdaki yazılar benim kişisel görüşümdür,kimseyi bağlamaz,ilgi,lendirmez,bunun komik olan yanı nedir??
Senden ricam birdaha benimle muhatap olmaz,madem komik şeyler yazıyorum (ki sen Hi-Gain terimini bilmeyen bir insandın,burada o komik dediğin yazılarla bunları öğreniyorsun) okumazsın olur biter...
HAdi kal sağlıcakla...
Hi-gain meselesine gelince bunu ilkokul çocukları bile anlar yaw 🙂 ,hi=yüksek,dolayısıyla yüksek gain anlamında,ama işin teknik kısmına girince materyaller farklılıklar kazanıyor bunu öğrenmek için sormuşumdur ama sen işin bu tarafını bile anlayamadıysan pes .Bence,en basitinden fret terimini veya herhangi bir terimi bilemek (ki ben çoğu terimi bilmiyorum) ayıp değil tabiki öğrenmemek ayıp 🙂,bi konuyu çok iyi bilsem bile her zaman öğrenmeye açık olmuşumdur,ama senden değil.