Nerdeyse tüm programları denedim guitar rig 5,revalver 4,amplitube 3,Overloud TH2, Bias Fx Desktop.Kötü gelmiştir bana da hep amplitube, bin tane ampli olunca kalite düşüyor. Yalnız bu sefer çalışmışlar gibi geldi🙂 Red pig ile silver videosunda fena gelmiyor sanki.
Nerdeyse tüm programları denedim guitar rig 5,revalver 4,amplitube 3,Overloud TH2, Bias Fx Desktop.
TSE X50 v2'daki tadı alamadım hiçbirinden 1 amfi var ama hepsine basar hatta satın almayı bile düşünüyorum o kadar yani.
ben geçen yıl black firday diye bir indirim gününde almıştım bu seneki yaklaşıyor bilgin olsun...TSE X50'de clean kanal eksiği vardı ancak 2.4 update x30 içeriyor clean kanal da mevcut. gerçi ben hiç kullanmıyorum..V2.4 içinde Kathallen cabs ve Rosen Digital'in tanesi 5-8 dolar vs olan IR ları da var çok kullanışlılar...youtube videosu bile yapmıştım 🙂
Bu arada Amplitube candır her zaman yeri ayrıdır 🙂 <3
Ve Amplitube 4 nihayet çıktı!
Toontrack bir sürpriz yapsın diye beklemekteyim.
olay yazılımsal olarak aslında üst noktaya ulaştı gibi bence bu tıkanıklık da ondan kaynaklı...di sinyal kalitesini artırmak bias, amplitube, overloud, revalver vs hepsinin kalitesini arttırır yani maduio fasttrack ile amplitube başka rme babyface ile amplitube başka 🙂 yani sorun sizin (bizim) eq larınızda monitörlerinizde duyumunuzda pek değil bence...
şimdi mesela şu videoda adam önce baba bir preampe sonra da baba bir ses kartına girmiş altta açıklama kısmında signal chain mevcut...bende yorum yazdım presetleri yolla diyenlere siz bu tonu alamazsınız diye elemanda itiraz etti ama açın deneyin siz o gitar+preamp+ses kartı olmadan bu tonları alabiliyorsanız abi çekerim 🙂
Bununda çözümü gine dijital ortamda, simülasyon ile bitiyor mesela G Major gibi tek bir aletle pedal tasima derdinden kurtulursunuz, ama is tube amp simülatörüne gelince biraz degisiyor hatta dahada zahmetli hale geliyor.Evinde gitar çalan ampliside olsada sesi açamayan yada kimseyi rahatsiz etmeden kendi halimde gitarimi çalarim diyen kisiye ampli tube ve diger VST ürünler büyük hizmet.@benseno mesela ben provalara konserlere pedalboard taşımaktan usandım resmen eziyet geliyor gitmek istemiyorum en keyif aldığım şeye oysaki 2 sene önce nasıl özene bezene analog setup dizmiştim...