IK Multimedia kendi modelleme sistemini duyurdu, doğrudan Kemper ve Quad Cortex ile rekabet edecekler ama sistem AmpliTube 5 ile entegre de çalışıyor, böylece AmpliTube 5'in kabin ve efektleri de kullanılabilecek. İki farklı dünyayı birleştirmiş adamlar.
www.ikmultimedia.com
Video bölümünden bir bakın.
Sadece amfi değil, ayrı ayrı pedal da modelliyor. TONEX ile modellenmiş Klon Centaur'u AmpliTube'un Transatlantic'i ile beraber kullanabileceksiniz mesela. Özellikle çok kolay bir şekilde kendi ekipmanınızı modelleyebilecek olmanız çok iyi, en ucuz ses kartlarıyla bile yapılabilir gibi görünüyor, tek gereken live olarak reamp yapabilmek, bir dibox dahi iş görür gibi, incelemek lazım.
Yakalamak için kendi donanımlarını da çıkarmışlar ama bir AXE I/O almak çok daha mantıklı gibi: TONEX Capture
Pre-order verdim, bekliyorum.
TONEX
AmpliTube TONEX for Mac/PC uses breakthrough AI Machine Modeling™ technology to model the sound of any amp, cabinet, combo and most pedals and turn it into a plug-in.

Video bölümünden bir bakın.
Sadece amfi değil, ayrı ayrı pedal da modelliyor. TONEX ile modellenmiş Klon Centaur'u AmpliTube'un Transatlantic'i ile beraber kullanabileceksiniz mesela. Özellikle çok kolay bir şekilde kendi ekipmanınızı modelleyebilecek olmanız çok iyi, en ucuz ses kartlarıyla bile yapılabilir gibi görünüyor, tek gereken live olarak reamp yapabilmek, bir dibox dahi iş görür gibi, incelemek lazım.
Yakalamak için kendi donanımlarını da çıkarmışlar ama bir AXE I/O almak çok daha mantıklı gibi: TONEX Capture
Pre-order verdim, bekliyorum.
Son düzenleme: