BITIX demiş ki:Konu zaten sapmış durumda uzatmak istemiyorum ama dayanamıyorum 🙂 (Dünyada neler dönüyor bir bilseniz kısmı beni biraz kırdı da)
O zaman bu abiler saçmalamış 🙂
psychoacoustic,ambiyans,doğal akustik reverb ün etkisi de yalan bişey 🙂
Hatta alttaki abilerde direk girsin mixere ekipmanlarını okadar mikrofona ne gerek var bundan sonra davullarda dijital olsun neylerde dijital olsun.
Yaşasın VST ler VST-i ler iyiki varsın midi klavye 🙂
oziwan demiş ki:Dün arkadaştan denemek için digitech dnx 4 prosesör aldım.Kendi analog setupımla kıyasladım,sonuç rezaletti.Daha önce GT 8 de denedim ve memnun kalmamıştım.
Her zaman söylerim,en kötü analog set up,en iyi prosesörden iyidir.
BITIX demiş ki:Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum, bahsettiğin konuyuda anlıyorum bahsettiğin müzik tarzınıda severek takip etmeye çalışıyorum ama burda konuştuğumuz konu forumun başlığından da anlaşılacağı üzere MÜZİK ENSTRUMANLARI senin bahsettiğin bu konu ise MÜZİK TEKNOLOJİLERİ başlığı altında konuşulan bir konu, biz enstrumanlarımızın tonlarını nasıl şekillendirebileceğimizi konuşuyoruz ortada enstruman yokkende elbette müzik yapılır. İstersen oraya bi başlık aç ordan devam edelim...
http://www.youtube.com/watch?v=e3kyNGVK-hI
al hiç ekipman yok 🙂 olmamışmı?
stanger34 demiş ki:oziwan demiş ki:Dün arkadaştan denemek için digitech dnx 4 prosesör aldım.Kendi analog setupımla kıyasladım,sonuç rezaletti.Daha önce GT 8 de denedim ve memnun kalmamıştım.
Evet o konuda haklısın. Prossesörler daha gelişme aşamasında olduğu için analog gibi ses vermez ama analogtan daha kaliteli ses verir.
BITIX demiş ki:
Yukarıda örnekler konunun daha anlaşılır olması için değil ortamı yumuşatmak içindi, zaten birbirimize ne kadar dil döksekte herkes kendini kendi inandığı şekilde ifade edicek bilgisayarla, gitarla, ağzıyla, analogla, dijitalle yada akustik bir şekilde, eminim bu konuya uygun bir başlık açılırsa ne efekti ne pedalı müzik dediğin çıplak sesle olur akustik olur diyen arkadaşlarda çıkacaktır. Fikirlerimizi seçimlerimizi çok uç noktalarda, çok iddalı laflarla savununca kırıcı oluyor diğer taraftaki insanlar için, analoglar rezil dijital bu olyın kıralı yada en rezil analoğu alırım yine proc. para vermem digital salaklıktır gibi noktalara varmasın iş 🙂
Herkes kendini bir şekilde ifade ediyor, başkalarının bile benim yaptığım şeyleri beyenmesi önemli değil benim için, ben bu işten para kazanmıyorum o yüzden en güzeli benim yaptığım iş 🙂 çünkü ben yaptım 🙂 (ki şu anda GT-8 ile ve aynen usb bir ses kartı ile bilgisayarda editleyerek yapıyorum)
Öğreten adam değilim, herkese kendi doğruları ile başarılar bol şanslar, anlayışınız içinde teşekkürler...
oziwan demiş ki:Dün arkadaştan denemek için digitech dnx 4 prosesör aldım.Kendi analog setupımla kıyasladım,sonuç rezaletti.Daha önce GT 8 de denedim ve memnun kalmamıştım.