medusa666 demiş ki:"comp+dist+eq+noise+chorus+delay+reverb"
bende şöyle bağlasam elimdeki pedalları??olurmukine?
ds2+mt2+comp+eq+chorus+delay+noise+wah+whammy
medusa666 demiş ki:kesinlikle öyle..yani clean larda kullanacağım ağırlıklı olarak.. 🙂
bide bişey daha sorayım;
comp kullanmasak ne gibi bir kaybımız olur?? ve
dip grültüsü anlamında ds ler ile açılınca yapması bakımından bir kazancımız olur mu???
teşekkürler..
medusa666 demiş ki:@Hellhound;output-retur olayına hiç girmeden nasıl bağlarım???
çanta işiyle uğraşmak istemiyorum...forumda 1-2 resim gördüm çok çıkışlı güç ünitesi şeklinde..onlardan düşünüyorum..onları nerde nasıl ve ne kadara yaptırrım ankarada?muhtemelen 9 çıkışlı falan olacak..bide wah pedalı tam olarak nereye bağlanır???
herkez farklı bir setup dizilimi söylüyor 🙂 bunun en doğrusu nedir?kendimize göremidir yoksa bir diziliş sırası olması gerekirmi???
teşekkürler arkadaşlar..
medusa666 demiş ki:@Hellhound;
yani send return olayınıda şöylemi yapıcaz???
GİTAR > comp+ns2+ge7--->output u ns2 nin send e--->sonra ns2 return den--->ds2+mt2+ch1+delay+wah+wahmmy şeklindemi ?
eğer böyle yaparsam daha mı za dip grültüsü yer ve comp neden ns2 den öne aldık??dip grültüsünü engellediği içinmi yoksa başka bir sebeptenmi??(ton,send,return ayarları falan fialan..)
çok teşekkürler 🙂
Nocturnal_Supremecy demiş ki:hocam bu kadar bi ton pedalı bağlamanın mantığı nedir anlayamadım.. yani kendi soundunu elde ediyosundur belki ama bana şırı geldi..
ben olsam en fazla 3-4 pedal bağlardım..
şu an tek pedal kullanıyorum boss mt2 yanına bi tane noisegate ve chorus almayı düşünüyorum fazlası gerekmiyor benim için.. ama diğer konular hakkında pek bilgim yok bilen arkadaşlar vardır muhakkak.