- Konu Sahibi Konu Sahibi
"Yanlız bayaa yanlış oldu bu sayfa Confused konu çok dağaldı hemde
1.neden çifter çifter dist'leri overdrive'ları bağlıyosunuz
2.o noise gate o şekilde kullanılırsa nasıl bir sonuç çıkar deneyiniz varmı?
3.equelizer hem parlatma hemde gürültüyü terbiye amaçlı kullanılır nereye koydunuz öyle
Benimde kafam karıştı valla "
höö??? 😀 valla kafam karıştı..
1)yukarda biraz açıklamıştım neden 2 tane dist kullandığımı...bi daha koyalayım ...
"ds 2 ve mt 2 yi aynı anda kullanmayacağım...örneğin;
bir love song psycho killer şarkısında daha za drive ile bir ton kullanmak gerekiyor iken bir killing in the name of parçasında dayamak gerek drive ı"
2)eğer bana diyorsanız ben hiç kullanmadım..zaten bilmediğim için soruyorum ya...
3)valla bende anlamadım...arkadaşlar öyle önerdiler..herlade biliyorlarki söylemişlerdir..eq nun öyle bir özelliği varmı???
1.neden çifter çifter dist'leri overdrive'ları bağlıyosunuz
2.o noise gate o şekilde kullanılırsa nasıl bir sonuç çıkar deneyiniz varmı?
3.equelizer hem parlatma hemde gürültüyü terbiye amaçlı kullanılır nereye koydunuz öyle
Benimde kafam karıştı valla "
höö??? 😀 valla kafam karıştı..
1)yukarda biraz açıklamıştım neden 2 tane dist kullandığımı...bi daha koyalayım ...
"ds 2 ve mt 2 yi aynı anda kullanmayacağım...örneğin;
bir love song psycho killer şarkısında daha za drive ile bir ton kullanmak gerekiyor iken bir killing in the name of parçasında dayamak gerek drive ı"
2)eğer bana diyorsanız ben hiç kullanmadım..zaten bilmediğim için soruyorum ya...
3)valla bende anlamadım...arkadaşlar öyle önerdiler..herlade biliyorlarki söylemişlerdir..eq nun öyle bir özelliği varmı???