skatheist demiş ki:4 ) Chorus(*) ve Delay sesi uzattığından ns2 nin loop'u içine koyamazsın ( reverb de aynı şekilde ). Gitarın sustuğu anda delay'in repeatleri ve reverb'in tail'i de kesilir, komik bir durum olur . *Chorus da 2. ses 2-3 ms lik bir gecikme ile yaratılır. Onu loop a koyup koymamak opsiyonel
ben tam anlamadım abi. chorus u ns2 nin send returnünde mi kullanmalı yoksa outputta mı? ikinizin yazdıkları çelişiodu bir tek orda da merakımı mazur görün.medusa666 demiş ki:gitar>NS2(NS2 den bir çıkış alınır ki bu send dir ve bu çıkış CS3 un input a bağlanır,NS2 output ise delayın yada reverb un input una bağlanır)>delay,reverb(ns2 den gelen output delay yada reverb un input a girer,delayın yada reverb un out put ise direkt anfiye gider..normalde delaylarda st çıkış alınabiliyor sanırım...ama ben mono aldım..isteğe göre st alabilirsiniz galiba..)>CS3(ns2 den gelen send comp un inputa girer)>GE7(tercihen yeri değişebilir)>DS2>MT2>CH1(CH1 output dan gelene ns2 retur e girer)...
Solonor demiş ki:skatheist demiş ki:4 ) Chorus(*) ve Delay sesi uzattığından ns2 nin loop'u içine koyamazsın ( reverb de aynı şekilde ). Gitarın sustuğu anda delay'in repeatleri ve reverb'in tail'i de kesilir, komik bir durum olur . *Chorus da 2. ses 2-3 ms lik bir gecikme ile yaratılır. Onu loop a koyup koymamak opsiyonelben tam anlamadım abi. chorus u ns2 nin send returnünde mi kullanmalı yoksa outputta mı? ikinizin yazdıkları çelişiodu bir tek orda da merakımı mazur görün.medusa666 demiş ki:gitar>NS2(NS2 den bir çıkış alınır ki bu send dir ve bu çıkış CS3 un input a bağlanır,NS2 output ise delayın yada reverb un input una bağlanır)>delay,reverb(ns2 den gelen output delay yada reverb un input a girer,delayın yada reverb un out put ise direkt anfiye gider..normalde delaylarda st çıkış alınabiliyor sanırım...ama ben mono aldım..isteğe göre st alabilirsiniz galiba..)>CS3(ns2 den gelen send comp un inputa girer)>GE7(tercihen yeri değişebilir)>DS2>MT2>CH1(CH1 output dan gelene ns2 retur e girer)...
Solonor demiş ki:Son olarak bir şey daha sorucam(çok sordum kabul ediyorum özür dielrim eheh)
Şimdi sen barda çaldığını söylemişin bara anfi mi götürüyorsun yoksa anfi simulatörü olmadan çok kötü olmuo mu tonların?
Bir de sansamp imizi nereye koymalıyız onu da drive bölümüne noise suspressor un send/return üne mi koymalıyız?
Çok teşekkürler...
medusa666 demiş ki:..normalde gitarı direkt pedalsız amfime bağladığımdan 1-2 kademe daha düşük ses seviyesi alıyorum analog pedallar ile..