H
Hummel
Analog ve Dijital Kayıt arasındaki farkları az çok biliyorum ama nasıl kaydediklerini tam çözemedim. Yani analog kayıt nasıl yapılıyor? Ne gerekiyor analog kayıt için?
İlk örnekte verdim,Peki evde analog kayıt yapmak istesem nasıl bir sistem kurmam gerekir? Maddiyat açısından sormuyorum, şu kadar tutar, şöyle para ayırman lazım vs... Sadece merak ediyorum. Mesela analog kayıt yapan küçük aygıtlar var mı?
Peki evde analog kayıt yapmak istesem nasıl bir sistem kurmam gerekir? Maddiyat açısından sormuyorum, şu kadar tutar, şöyle para ayırman lazım vs... Sadece merak ediyorum. Mesela analog kayıt yapan küçük aygıtlar var mı?
Diyelim ki ; basit olarak ampli mikrofonlayarak elektro gitar kayıtı alacaksın. Mikrofonunu outboard bir mic-pre'ye bağlayacaksın. Mic-pre'den gelen analog sinyali de Asr.Rh'ın dediği gibi bir recorder'a ileteceksin.Peki evde analog kayıt yapmak istesem nasıl bir sistem kurmam gerekir? Maddiyat açısından sormuyorum, şu kadar tutar, şöyle para ayırman lazım vs... Sadece merak ediyorum. Mesela analog kayıt yapan küçük aygıtlar var mı?