O konuda kararsız kaldım ama dolaylı yoldan da olsa memnuniyetsizliğimi bilmesini isterim tabii.Üzüldüm sizin adınıza, konuşmayı denediniz mi peki kendisiyle bu durumu belki telafi etmek için bir şey yapılabilir.
O konuda kararsız kaldım ama dolaylı yoldan da olsa memnuniyetsizliğimi bilmesini isterim tabii.Üzüldüm sizin adınıza, konuşmayı denediniz mi peki kendisiyle bu durumu belki telafi etmek için bir şey yapılabilir.
foto yollayabilir misinizi işin ? merak ettimŞöyle bir edit geçeyim : Yeni gelen bilgiye göre direkt kendisi yapmamış ama bir yere göndermiş. Şimdi o yerin neresi olduğunu öğrenmeye çalışıyorum.
Selamlar. Toplantıdan sonra OM atacagim unutmazsam 🙂foto yollayabilir misinizi işin ? merak ettim
Ben de flat muzikten gitar almayi dusunuyorum insallah pisman olmamKonuyu hortlatmış gibi olacağım ama belki ihtiyacı olan birilerinin işine yarar:
Ankara Kızılay Hatay Sokak'ta Flat Music - Luthier Orçun var.. kendisi genç bir arkadaş fakat bilgili,yetenekli ve prensipli.. Leveling için gittim, 2 tane gitar toparlattım. Boya yaptı, relic yaptı, ayar yaptı... çok memnun kaldım. Fiyat olarak da uygun geldi bana. Ayrıca saygılı ve hoşgörülü.. Gitarınızı bıraktığınızda rengini unutmuyorsunuz 🙂 Eğer forumda takılıyorsa kendisine teşekkür ederim..
Gitarıma çelik fret yaptıracaktım, beyfendiyi elemiş oldum.Arkadaşlar merhaba. Luthier arayan arkadaşlar denk gelir ve tecrübelerimi okur diye ben de bir şey paylaşmak istiyorum.
Luthier Sarp'a leveling için gitar bıraktım ve bir buçuk hafta sonra gidip gitarımı aldım. Leveling konusunda hiçbir sorun yoktu fakat; daha önce hiç çalınmamış olan ve sıfır bıraktığım gitarın arkası çiziklerle doluydu. Arayıp bu konuyu anlattım ve o da benim kabahatim gel düzelteyim dedi. Ertesi gün gittiğimde yüzüme bakmaz tavırlarla ve beni takmayarak aldı eline gitarı ve gitarı yapamaya başladı. Yaptığı işlemi uflayarak ve isteksizce özensiz bir şekilde yaptı. Yaptığı işlem sonucunda da hem gitarı daha fazla çizdi hem normalde çizdiği yerleri yapamadı.
Bunun üzerine çiziklerin geçmediğini belirttim ve bana akıl vermeye başladı. "Sen buna takılırsan gitar çalamazsın", " O zaten normal kullanımda da olacak" vb.. Beni; yaparım diyerek kendi çağırıp üstüne gitarı daha da beter edip bir de üstüne azarlar gibi akıl vermesi gerçekten inanılır gibi değil.
Yani şahsen ben çiziksiz ve hiç çalınmamış bir gitarı; ayarları yapıldıktan sonra aynı şekilde çiziksiz ve sağlam almak istiyorum. Bir müşteri olarak bu isteğimin de gayet normal olduğunu düşünüyorum.
Benim Sarp Bey ile yaşadığım tecrübe bu şekildeydi. Bir daha da kendisine gitmeyi düşünmüyorum..