Atalay, çalışma hakkında iyi kötü hemen herşey söylenmiş... Benim özellikle söylenen iyi sözler üzerine koyacak birşeyim yok, arkadaşlara katılıyorum. Enstrumanına olan hakimiyetine diyecek yok...
Keskin bir konuşma tarzına sahibim, törpülemeyeceğim, umarım alınmazsın...
Kaydı hiç beğenmedim. Sanki sadece solo tonu ile uğraşılmış gibi. Ritm gitarların sound'ı beni tüm şarkıdan soğuttu. Mix'te de sorunlar var sanki... Enstrumanlar bir araya geldiklerinde "bir şarkıyı" oluşturmak yerine, tek başlarına varoluyorlar gibi... Kendi adıma pek tercih etmeyeceğim birşey.
Davul sample'larını da pek beğendiğimi söyleyemem. Bu tip bir şarkıda, eğer şarkının iki ayağı var diye düşünürsek, bunlardan biri gitarsa diğeri davul olmalı. Lezzet yok. Bence bu davulun üzerine çalışılmalı.
İyi bir hi-fi sistemde dinledim şarkıyı. Ancak bas gitarda bahsedilen melodiyi ne yazık ki ben de pek yakalayamadım. Bir bas gitardan beklediğim dolu, geniş tonu bulamadım.
Şarkı buluş olarak güzel... Diğer yandan o kadar çok eksiği var ki, şarkıda inci gibi eşsiz olan pek çok yer güme gidiyor bu yüzden. Bu nedenle, şarkıyı henüz tamamlanmamış bir çalışma gibi görebiliyorum ancak...
Özellikle davullar toparlandığında, projenin oldukça farklı bir atmosfere kavuşacağına inanıyorum...
Üzdüysek affola.
Güzel gitaristsin, ellerine sağlık diyorum.
Sevgiler.
Saygılar...