chilly 9 Kasım 2025 #1 Şehir Kayseri Takasa Açık Fiyat 1 Para Birimi TL Bahsettiğim ses kartlarından birini almayı düşünüyorum, elinde olan yahut daha iyi bir alternatifi olupta satmayı düşünen varsa ulaşabilir.
Bahsettiğim ses kartlarından birini almayı düşünüyorum, elinde olan yahut daha iyi bir alternatifi olupta satmayı düşünen varsa ulaşabilir.
poyzn frost Bugün: 13:18 #2 chilly demiş ki: Bahsettiğim ses kartlarından birini almayı düşünüyorum, elinde olan yahut daha iyi bir alternatifi olupta satmayı düşünen varsa ulaşabilir. Hepsini görmek için tıklayın... halen arayışın devam ediyorsa audient id4 mk2 sıfır ayarında kartım var.
chilly demiş ki: Bahsettiğim ses kartlarından birini almayı düşünüyorum, elinde olan yahut daha iyi bir alternatifi olupta satmayı düşünen varsa ulaşabilir. Hepsini görmek için tıklayın... halen arayışın devam ediyorsa audient id4 mk2 sıfır ayarında kartım var.
chilly Bugün: 13:37 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 frost demiş ki: halen arayışın devam ediyorsa audient id4 mk2 sıfır ayarında kartım var. Hepsini görmek için tıklayın... Presouns audiobox go aldım şimdilik sağolun.
frost demiş ki: halen arayışın devam ediyorsa audient id4 mk2 sıfır ayarında kartım var. Hepsini görmek için tıklayın... Presouns audiobox go aldım şimdilik sağolun.