bu dingil bile o yönünü farketmiş 🙂 (immo) çok şirinler yaaa...aYNaLI-SuCuK demiş ki:şarkılarını sevmem ama hareketleri ve sempatik sesiyle insanı çeken bi tarafı var.
bu dingil bile o yönünü farketmiş 🙂 (immo) çok şirinler yaaa...aYNaLI-SuCuK demiş ki:şarkılarını sevmem ama hareketleri ve sempatik sesiyle insanı çeken bi tarafı var.
buzz demiş ki:gitarcısını begenmiyorum ben erkek eleman dolduruyo butun altyapıyı kızın gitarı zayıf kalıyor
bayan gitaristin erkek olanın yanında biraz zayıf kaldığı bir gerçek fakat yinede kaliteli bir eleman. Ayrıca bassçı ayça sarıgül gerçekten yıkıyor 😀fanweezer demiş ki:hayır kızlar yapamaz diye birşey yokki sadece gitar zayıf kalıyor denmiş bassada bişey diyen yok zaten hatta ykışmış denmiş.. yada benmi görmedim?
yuhauahau😀telvin demiş ki:Allah için, yalan da söylemiyorum, Gülyabani albüm kapağını görünce "ben bu albümü alacağım arkadaş " dedim ve aldım. O zaman harçlığım da vardı. Hani fetişistlikte var ya azıcık 😳 Gel zaman git zaman albümü dinlemez duruma geldim. Albüm kapağına bakarak albüm alınmaz. Aylin Aslım'a yine de teşekkür ediyorum, beni albüm kapağıyla kandırdığı için..