ya neden ah klibi yayınlanırken kanallarda aylin aslım die verilio.VE TAYFASI bölümü eksik olarak verilmesi pek hoşuma gitmedi.hala aylin adlım ve tayfası sınız di mislacker demiş ki:gitaristimizin ismi ali soyadı karabekir 🙂
ya neden ah klibi yayınlanırken kanallarda aylin aslım die verilio.VE TAYFASI bölümü eksik olarak verilmesi pek hoşuma gitmedi.hala aylin adlım ve tayfası sınız di mislacker demiş ki:gitaristimizin ismi ali soyadı karabekir 🙂
metafiz demiş ki:Özür dilerim Ayça Hanım,ismi yanlış hatırlıyormuşum.kusura bakmayın.resmi sitnizde grup elemanı olarak görünmüyor sanırım.Bunu kendimi affettirmek için falan söylemiyorum ama sizin performansınız çok iyiydi Dikili deki konserde.Sanırım ordaki güvenlikte konserden sonra size pek hoş davranmamış diye duydum.Keşke öyle bir tatsızlık olmasaydı.
dark_and_shadow demiş ki:hala aylin adlım ve tayfası sınız di mislacker demiş ki:gitaristimizin ismi ali soyadı karabekir 🙂
serox demiş ki:Aslında pek sevdiğim sölenemez. Fakat ahh şarkısı nedense ilgimi çok çekiyor fazla bir cazibesi olmamasına rağmen.
Ayrıca şunu da söylemeden edemeyeceğim. Aylin Aslım gibi daha önceden elektronik müzik yapan birini tek albümle rockçımız die bağrına basanlar koskoca Özlem Tekin'e o rockçı bile değil gibisinden bir ibare ile taşlıyabiliyorlar. Amacım yanlış anlaşılmasın ortamı germek istemiyorum. Ama bu konu kafamı o kadar kurcalıyor ki.
JuMiLLa demiş ki:kız tatlı zaten bişey demiyo kimse de,
bence ilk albümü çok daha fazla başarılıydı, keşke öyle devam etseydi derim ben şahsen...
fernandojosetorres demiş ki:JuMiLLa demiş ki:kız tatlı zaten bişey demiyo kimse de,
bence ilk albümü çok daha fazla başarılıydı, keşke öyle devam etseydi derim ben şahsen...
techno çizgisinden soğumuş olcak ki rock yapmaya yöneldi ki techno altyapısı yine de hissediliyo bazı şarkılarda
determinant demiş ki:çok severdim kendisini albüm yaptığını duyduğumdada çok sevinmiştim albüm gayet iyi "albüm benim albümüm ne istersem yaparım " dediğini duyduğum zaman çok gülmüştüm güldünya muhteşem bir şarkı