Kimbilir, belki de onlar da bişeyleri gözlerinden kaçırıyorlardır...
Aslında şu da bir gerçekki, filmi izleyenler (buna her kesim dahil), kendinden bişeyler arıyor... Ya da yorumlarken, kendi düşünceleri üzerinden yorumluyorlar... Ya zevk-renk karmaşası işte... Kimse kimseye "bu filmi nasıl beğendin, nasıl beğenmedin" türünde gevezelik yapamaz... Herkes kendine yakın şeyleri beğeniyo işte...
Ama bak bu, eleştirmenlerin filmi kaç kere izlemesi gerektiği üzerine farklı bir konu olabilir 😉 Ve ayrıca Teoman şarkı söylüyo diye yönetmenlik yapamaz diye bi kaide de olmamalı... Şimdi herkes herşeyi yapabiliyo... Tabi elinden geliyorsa... Adam yapmak istemiş, yapmış işte... Ama sırf popüler biri diye filmi daha çok kişinin izleyebileceğini ben de düşünüyorum. Bu ayrıntıda kopukluk oluyo işte... Aslında filmin başarısını izleyici sayısıyla pek de bağlantılamamak lazım... Yani çevremde "aa bak bu film çok güzel, tavsiye ederim, mutlaka git" lafına güvenip de filmden çıktıktan sonra "hiç bana göre film değilmiş" diyen çok da insan gördüm... Adam gitmiş ama beğenmemiş, ama sonuçta gidip biletini almış, izlemiş...