JosephPetrozza demiş ki:duyduğum kadarıyla filmde kan efekti falan yokmuş, kanlı sahneler falan gerçekmiş, yanlış mı duymuşum ?
senaryo gerçekten esinlenerek yazılmış, benzer ama evde geçen bir olaydan, beni de en çok bu durum etkiledi, benzeri durumları insanların yaşadığını düşünerek izlemek :?panik_431 demiş ki:Vallahi kimsenin başına gerçek hayat'da böyle birşey bidaha gelmez inşallah.
ForzaRock demiş ki:bu tip filmleri bir türlü sevemedim.
beklentim yok...
bu tür denemeler önceden de yapılmıştı. Türkiyede bi ilk vs. şeklinde yutturulmasın da.
mesela kısık ateşte 15 dk ve berbat Banyo filmi.
benim karnım tok.
aç olanlar izlesin tabii.
sağolsun Serdar akar bizi yanıltmadı film gişede olsun sinemasevirin gözünde olsun fena halde patladı. 30-35 bin arası sürünüyomuş..
çekimler çok amöterce, ordaki işkence sahnelerini alıp youtube a koysak orda bile "ulan olur mu böyle amatörlük" derler.. ilk filmi değil ki akarın, olur böyle teknik yanlışlar diyelim.
senaryoda iki keskin uçlu taraf bunlar birbirinden net hatlarla ayrılmış başkalaşıkırılmış düşmanlaştırılmış, ee bu ne şimdi zaten bu siyah-beyaz meselesi her an gözümüzün önünde cereyan etmekte, peki sen yeni bi şey koyabiliyo musun bu trajediye yoo koyamıyosun, ayrıyetten de siyah mı iyidir beyaz mı haklıdır meselesinde de dengeyi sağlayamıyosun birader..
Türk sinema izleyicisi de yönetmeni de senaristi de ve hatta ışıkçısı da bilmem neyi de Mekan filmine hazır değildir, bunu da yazalım, dava iyi anlaşılsın.
not: "Gemide" filmi harbiden baba filmdir.
DU_HAST demiş ki:ForzaRock demiş ki:bu tip filmleri bir türlü sevemedim.
beklentim yok...
bu tür denemeler önceden de yapılmıştı. Türkiyede bi ilk vs. şeklinde yutturulmasın da.
mesela kısık ateşte 15 dk ve berbat Banyo filmi.
benim karnım tok.
aç olanlar izlesin tabii.
sağolsun Serdar akar bizi yanıltmadı film gişede olsun sinemasevirin gözünde olsun fena halde patladı. 30-35 bin arası sürünüyomuş..
çekimler çok amöterce, ordaki işkence sahnelerini alıp youtube a koysak orda bile "ulan olur mu böyle amatörlük" derler.. ilk filmi değil ki akarın, olur böyle teknik yanlışlar diyelim.
blah blah blah
Şimdi bu filmi tutupta banyoyla falan kıyaslamak yersiz olur. bikere hiçbişeyini beğenmezseniz bile filmdeki oyunculuk olağanüstü. Ayrıca şunu sormak istiyorum işkence sahnelerindeki amatörlüğü açarmısın. Hortumla vurmak yerine elektrik falan mı verseydi barda. Bütün bunlar amatörce olsa bile ki değil ,film anlatmaya çalıştığı konuyu gayet güzel işliyor.