bana pek ınanılmaz da gelmedı o küfürler ya :?ozgurv demiş ki:Filmi izlemedim henüz ama ciddi merak ettiklerim arasında çünkü izleyenler ya nefret ediyor ya çok beğeniyorlar ama hepsinin ortak kanısı inanılmaz küfürlerin olduğu....
bence de dönüş yok taki insanı hem züüyor hemde sinirlendiriyordidem_rock demiş ki:panik_431 demiş ki:valla yarın gidicem yalnız bi tecavüz sahnesi varmış kuzenim nerdeyse ağlayacakmış o sahnede...
ben o kadar acaip bi sahne beklemiyorum '' dönüş yok'' tan sonra biraz hafif bile gelebilir
GORGOROTH666 demiş ki:bence de dönüş yok taki insanı hem züüyor hemde sinirlendiriyordidem_rock demiş ki:panik_431 demiş ki:valla yarın gidicem yalnız bi tecavüz sahnesi varmış kuzenim nerdeyse ağlayacakmış o sahnede...
ben o kadar acaip bi sahne beklemiyorum '' dönüş yok'' tan sonra biraz hafif bile gelebilir
filmi daha izlemedim ama gidicem
kardeşimle gitmeyi planlıyoruz
umarım yaş sınırı yoktur 🙁
swin demiş ki:iyiydi ya gayet beğendim bende o ilişkiye giremeyenlere çok üzüldüm kıza tecavüz edince...
seLLisonfire demiş ki:swin demiş ki:iyiydi ya gayet beğendim bende o ilişkiye giremeyenlere çok üzüldüm kıza tecavüz edince...
Yemeyenin malını yerler misali :twisted:
guzel bakıs acısı tabı ama sonucta tecavuz be valla ne dıyım 😱seLLisonfire demiş ki:Evet bende öyle düşünmüştüm son anda olan bişeydi öfkeden yapmıştı demi "O ... kafanda bnm karın da bnm ...." repliğinden sonra 🙂
Yasık oldu kıza yahu 🙁
Ben yine de şanslı olduğunu filan düşünüyorum olaya Nejat İşler açısından bakınca 😛 😛
ne yönden şanslı artık ilişkiye girdiğinde naille yarım saat öpüşmicekler..acımicakta 😀😀 hahaseLLisonfire demiş ki:Evet bende öyle düşünmüştüm son anda olan bişeydi öfkeden yapmıştı demi "O ... kafanda bnm karın da bnm ...." repliğinden sonra 🙂
Yasık oldu kıza yahu 🙁
Ben yine de şanslı olduğunu filan düşünüyorum olaya Nejat İşler açısından bakınca 😛 😛
Untouchable demiş ki:ne yönden şanslı artık ilişkiye girdiğinde naille yarım saat öpüşmicekler..acımicakta 😀😀 hahaseLLisonfire demiş ki:Evet bende öyle düşünmüştüm son anda olan bişeydi öfkeden yapmıştı demi "O ... kafanda bnm karın da bnm ...." repliğinden sonra 🙂
Yasık oldu kıza yahu 🙁
nejat işler olsunda ne olursa olsun yani..bööhh harbi..melis birkan bitanedir :roll: şu güzelliğe bakarmısın.. 😀seLLisonfire demiş ki:Untouchable demiş ki:ne yönden şanslı artık ilişkiye girdiğinde naille yarım saat öpüşmicekler..acımicakta 😀😀 hahaseLLisonfire demiş ki:Evet bende öyle düşünmüştüm son anda olan bişeydi öfkeden yapmıştı demi "O ... kafanda bnm karın da bnm ...." repliğinden sonra 🙂
Yasık oldu kıza yahu 🙁
Böö sana yahu 😆 :kustum
Tecavüz eden Nejat İşler diye dedim ya 8O Geyik dostum 😆
Çok gıcık 1 kızdı oh iyi oldu 😛 Yanarım yanarım çırağa yanarım ben 😢
1 de jiletçiye 😢
seLLisonfire demiş ki:Çok gıcık 1 kızdı oh iyi oldu 😛 Yanarım yanarım çırağa yanarım ben 😢
1 de jiletçiye 😢