Barış Akarsu - Islak Islak (Prod. By Barış Yurtseven)

bu video 2024 yılına ait değil çok eski kayıt amatör o yüzdendir büyük ihtimal.
Kayıt eski olması yada kayıt şartlarının amatör olması tek problem diyorsan sana hayatta başarılar, başka birşey söylemeye gerek yok. Çok teknik detaya girmeye gerek duymadım bile çünkü ortada değerlendirebilecek birşey yok ve senin egon çok yüksek bu kafa ile birşey öğrenemezsin böyle...

Kayıt eski olması yada kayıt şartlarının amatör olması tek problem diyorsan sana hayatta başarılar, başka birşey söylemeye gerek yok. Çok teknik detaya girmeye gerek duymadım bile çünkü ortada değerlendirebilecek birşey yok ve senin egon çok yüksek bu kafa ile birşey öğrenemezsin böyle...
Benim egom yüksel değil kardeş senin anlamak istemediğin durumu özetliyorum ben O Ses Türkiye Yarışmasına katılmıyorum benim elimde bir stüdyo yok ben bir plak şirketi ile anlaşmadım 100.000 TL para döküp Cem Karaca'nın Islak Islak şarkısını bir çok ekip ile yeniden bir araya gelip hazırlık yapmadım klip çekmedim burada eserimi icra etmişim amatör olduğunu söylememe rağmen ister beğenirsin istersen beğenmezsin hem saldırıp egon yüksek deyip hemde her karşılık aldığında kendine yediremeyip laf sokmaya çalışman senin dürüst bir insan olmadığını gösteriyor bunu kabul et. delikanlı isen fazla insanlarla uğraşma tamam mı.

😂 Kimseye saldırmadım sakin ol genç. Olanı söyledim. Eleştiri kabul etmiyorsun hiç.
Ya usta tamam eleştiri diyorsunuz ama bu foruma geldiğimden beri bakıyorum diğer kullanıcılara ya beğendik ya beğenmedik diyorlar en fazla kendini geliştir diyorlar bir çoğuna cevap bile yazılmamış ama ne hikmetse benim paylaştığım içeriklerde bazı kişiler 1001 kırık arıyor 1001 söylemde bulunuyorlar altı üstü müzik hem ben kimseye akıl danışmıyorum ki burada hoşuna gitmediyse ben sevmedim diyebilirsin bu kadar basit ben senin paylaştığın içeriğe gelip egon yüksek desem hoşuna gider mi elbet gitmez!. yani gerek yok.

Son düzenleme:

Geri