yüxexex dergisindeAnadolu rock tarihiyle ilgili bölümde şöyle yazıyormuş aynen şöyle yazıyor.
sanırım yazan veysel çolak o dergide yazarmı bilmiyorum..
gözümüze zorla sokulan popstar yarışmalarından çıkan barış akarsu gibi isimleri bildi çocuklar anadolu rock diye. bi de bu insanları oyunculukla hiç alakaları olmadığı halde dizilerde,reklamlarda,filmlerde oynattı işini bilen ,paraya susamış ticaret adamaları. görmezlikten gelmek imkansız gibi..baba nedir ya haluk levent, kıraç,barış akarsu,ayna , destan,murat göğebakan vs. nereye kadar gidecek. bu insanların hepsinin mi müzik kulağı olmaz. vs vs ..
bende o kişiye şu cevabı veriyorum.
yuxexes dergide barış için yazılanları son derece haksız buluyorum yazıyı yazan arkadaşında bir yazı yazarken azda olsa araştırma yapmasını tavsiye ederim. bunu barışla ilgili söylemiyorum ayrıca. anadolu müziği ile verdiği örnekler ve tarihlerle ilgili hatalarını burdan birer birer yazıp arkadaşı rencide etmek işbilmez müzik kültürü zayıf hasbelkader bir dergiye yazar olmuş biri gibi göstermek de istemiyorum ama.....................................bu boşluğu kendi doldursun. barışın anadolu rock müzisyeni olduğunu nerden çıkarmış barış ne zaman müziğini böyle tanımlamış . ama bildiğim birşey varki barış birilerine diken gibi batıyor ve bu diken her geçen gün büyüyor. Arka uzuvlara dikkat diyorum..