mmt demiş ki:Ellerinize kollarınıza sağlık bu müziği durmadan arıyordum bence gerçekten mükemmel bir $arkı ama filmden alıntı yapılmı$ bu $arkı Merve Sevi ' nin APTAL sesi bile geliyor auehae 🙂 tekrar tesekkurler ..
mariuana demiş ki:ben barış akarsuyu kurt cobaine benzetiyorum gerek müziğle gerek fiziğyle futbol sağlarında görmek istemediğimiz estanteneler oluyor
crnky demiş ki:ya o şarkıcı türkücü yarışmalarına katıldığı için ağzıyla kuş tutsa bile önyargımızıkıramaz diye düşünüyorum... 🙂
barış akarsumariuana demiş ki:ben barış akarsuyu kurt cobaine benzetiyorum gerek müziğle gerek fiziğyle futbol sağlarında görmek istemediğimiz estanteneler oluyor
mariuana demiş ki:barış bence turkiyenin kurt cobaini türk rock ına yeni ufuklar açtı inanılmaz bir müzizyen bu şahsiyeti dinledikten sonra hayata bakış açım değişti beni yeni ufuklara sevketti en kısa zaman da yurt çapında da kendinden bahsettirmeye başlayacaktır eminim
2. albüm ağustos ayında çıktı arkadaşım. **düşmeden bulutlarda koşmam gerek** albümü bence çok başarılı, hemen alın ve dinlemeye doyamayacaksınız... 😀alpkaan demiş ki:her zaman hatırlıyorm yarışmada barış akarsu yu derstekledim albüme gelince ben açıkçası daha iyi bi albüm beklerdm ama ilktir umarım 2.daha güzel olurr