S
suzaku
madxcan_die demiş ki:dünyada bütün canlılar dogar büyür ve eger kaza ve kadere kurban gitmezse zamanın doluncaya kdr yaşar ve sonunda ölür önce bunu kabul etmeliyiz din bilgim çok fazla yok ama okumuş ve bilgimin dogrultusunda tanrımız şöle diyor insan önce kendini düşünecek sonra kardeşini ailesini düşünecek daha sonra akrabalarını daha daha sonrada başkalarını düşünmesi gerekiyormuş biz bunları yapıyor veya yapmıyor olabiliriz ama benim yaşadıklarım sürece içersinde bunları tam aksini görüyorum bakın sizlere bunun çok çok belirgin örneklerini burda yazmak isterdim...insan yakını kaybediyor belirli kısa bi süre içersinde unutup gidiyor şimdi barış akarsunun heykelini dikiyorlar vatan millet sakarya herhalde türkiyenin açlık içinde yaşan yoksullarını kurtardı yada kahramanlık gibi birşey yaptı ve heykeli dikecekler başka ugraşacak hiçbirşeyimiz kalmamışdı zaten bakın barış akarsunun yaptıklarını hangi biriniz yapıyordunuz sorayım istedigi her vakit bodruma gidip egleniyormuydu istedigi kızla çıkabiliyormuydu jetskilere biniyormuydu dünyadaki en zevkli işi yapıyormuydu gitar çalarak imaj yaparak tamam yardımsever olabilir yardımda etmiş olabilir ama bizim türktoplumumuzda yardım yapan çok insanlarımız var bunu örnek gösteremeyiz dedigim gibi herşeyi abartıyoruz son olarak şunu diyim herkesin bir hayranı kendisine çok örnek aldıgı kişiler olabilir ama herşeyede hazırlıklı olmalıyız:hayal bile edemedigin tüm gerçekler tatlı şamatalar içinde kaybolup yerini hüzünlü hale getirir GERÇEKLER
şuanda askerim o yüzden dolayı müzik işini durdurdum ama askerde arkadaşlarla gitar çalıyoruz mart geliyorum ve o yaz çıkışımız olcak
tamam anlayabiliyorum.insanlar üzülüyorlar sizde sanki insanlar hiçbirşeyin farkında değilmişler gibi gerçekçilik misyonunu üstünüze almışsınız hayat tecrübelerinizide yorumlarınıza yedirerek bunları insanların yüzüne çarpıp kendilerine getirmeye çalıyorsunuz. iyi güzel hoşta buradaki insanlar sanki toplanıp sakıncalı işler yapacaklar yanlış birşey yapıyorlar gibi tavrınız var. acaba biri kaybedildiğinde ardından üzülmek için ille o kişnin alkol komasına mı girip çıkması gerek, rocker olarak anılması için cenazesine rengarenk saçları vücudunun çeşitli yerlerinde piercingleri olan 25 yaş altı kişilerin mi katılması gerek(bu laflarım sadece üstteki yorumun sahibine değildir ilk sayfadan beri rockçı mı lan bu diyenler içinde yazıyorum- bilmemiyorum yazdıklarım hislerimi ne kadar yansıtacak) barış ın kendi de der çıkardığım ilk iki albüm tam olarak beni yansıtmıyor istediğim gibi değil diye ancak daha şarkılarını dinlemeden hatta yüzünü bile görmeden sesini dinlemeden ayy sevmiyorum ben bunu diyenler bile çıktı peki onlar ne çeşit rock müzik hayranları idi.
neyse geleyim üstteki üyenin yorumunda takıldığım yere
bodrum a keyfinden gitmedi çekim için ve orada lösemi hastası çocuklar için vereceği üstelik kendi biletinide aldığı konserini vermeye gitti. verilen arada da uzun zamandır yapmadığı tatili aradan çıkarmak istedi zaten malum olay olmasa 30 haziran da işine devam edecekti. istediği kızla çıkmak ha bunu nerede gördünüz acaba çocuğun 7 senelik kız arkadaşı da vardı o arabada başka biri ile karıştırdınız herhalde. kaldı jetskiye binmesi dediğim gibi uzun süreden sonra kendine kalan zamanı değerlendirmesi suç mu sanki göze batacak bir tek barış ın keyfi kaldı.ülkeyi sattılar milletin derdi barış jetskiye bindi ne üzülecem ardından be oldu öyle mi?dünyadaki en zevkli işi yapıyordu evet öyle insan sevdiği işi yaptığı sürece kayif alır hayattan herkeste bu fırsat oldu mu diğer yarışma birincilerine ne oldu adlarını hatırlayan var mı? barış ı bu noktaya getiren kişiliği oldu. çokta kolay kazanmadı sahip olduklarını o yüzden sadece bir kere haberde görüpte bunun ne farkı var ötekilerden deyip geçmeyin yazık ediyorsunuz. eğer tanımıyorsanızda onun neden sevildiğini anlayamazsınız.inanmayarak ha yardım ediyor olabilir diyebilirsiniz insanın illa milletin gözüne soka soka mı yardımda bulunması gerekir açları mı kurtardı demişsiniz evet elinden geldiğince ve bunu kendisi söylemedi memleketinin belediye başkanı söyledi.tam olarak tanımadığınız biri size herzaman dış kapının mandalı gibi görünecektir. o yüzden lütfen bilmediğiniz kişi hakkında ahkâm kesmeyin ve sadece kendiniz gerçekçi imişsiniz gibi davranmayın.madxcan_die demiş ki:istedigi her vakit bodruma gidip egleniyormuydu istedigi kızla çıkabiliyormuydu jetskilere biniyormuydu dünyadaki en zevkli işi yapıyormuydu gitar çalarak imaj yaparak
ve haykeltraş duygu insanıdır istediği kişinin heykelini yapar ki merak etmeyin barış ın haykelini kendi isteği ile yapıyor kimseden bir talep almadan yani işin ucu sizin cebinize yansımayacak ve bu amasra yı ilgilendirir laf söylemek bizlere düşmez