güzeldi anma gecesi ama yine de beni üzdü.
Zor olucak alışmamız .......zor
Zor olucak alışmamız .......zor
ne kaçıcam be herşey ortada parantez içersinde yazılan yazı bugüne kdr yazıdıgım bu konu içersinde birşeyleri sizlere anlatmaya çalışmış sen yanlış anlamışsen ben ne yapayım artı sizlerle aynı fikir düşünce kanı içersinde olmak zorundada degilim ewet hergün onlarca kaza oluyor hele bir ünlü bu kazayı geçirmişse tabiki daha da önemli bir haber oluyor ben toplumumuzdaki abartılan yanlışlıkları sizlere ifade etmeye çalışıyorum ve ayrıca neden hep aglayanlar üzülenlerin çogu bayanlar oluyor çünkü dizi filmlerindeki aşklı meşkli romantik figürleri herkesin hoşuna gidiyordu degil mi neden bu hep türkiyede olur anlamıyorum işde paparizilerden kaçıyormuş sıradışıymiş her popüler şarkıcıdan farklıymış bence diger insanların hakkını yiyorsunuz böle söyleyerek müzisyen illa dizi filmlerde olmak zorundamı popüler olmalımısın tamam popçular vs.kişilerin dizi filmlerde oynamasını kabullenmesemde bir rokçının böyle şamatalı işler içersinde bulunmasına hayret ederim(hayel bile edemedigim tüm gerçekler tatlı şamatalar içinde kaybolup yerini hüzünlü hale bırakır ne kdr çok kazanırsan o kdr çok arzularsın ve bir o kdr seni çıldırtır belki insanların isteklerini arzularını kırmak istemediginden dolayı aynı yola dewam edersin!........birmanya demiş ki:madxcan_die demiş ki:arkadaşlar kendinize gelin ve saptırmayın olayları eleştirilerimi i okuyun ben herkesin üzerinde durdugu konuları sizlerle tartıştım hiç kendimden bahsedip reklamımı yapmadım ve yapmakda istemedim arkadaşlar benim yorumlarıma cewap olarak benle alakalı sorular sorarsanız bende istemeden cewaplarım artı reklam yapsaydım buraya şarkı linki atardım başka yerde reklam yaptım mı yaptım ayrıca şunu belirtmek istiyorum nedense ben burda yorum yapınca benim üzerimde tartışma yapılıyor sizlere ve herkese göre yorum yapma zorunlulugum mu var? bu benim burda tek kişi olarak farklı yorumlarda bulunmam sebeb oluyor arkadaş efenim demişki: Anlamadığım nokta, bu adamın imaj yapmasının, gezip tozmasının, afedersin hatunlarla takılmasının, yemesinini içmesinin garip birşeymiş gibi karşılanması. Gencecik delikanlı, yaşı benimle bir nerdeyse. O yaşta herkes yer içer gezer tozar. Rahmetli de bunu yapmış helal olsun naptıysa. Ben yaptıklarına yaşadıklarına birşey demiyorumki bak negüzel diyorsun ve diyorsunuz. benim anlamadıgım nokta saatlerce tvlerde abartılı olarak haber olması bu dünyaya birçok sanatçı yardımsever vatansever gelmiştir hangisine bu kdr ilgi duyulmuştur daha dün kemal sunalı andık hangi yerde yayını yapıldı ve böle bir sanatçı dünyaya geldi üzerinde duruldu söylermisiniz sizler şimdi tüm gençlik medyatik ve sempatik görünümlü olan ama samimi olan yada olmak zorunda olan kişilere daha çok deger veriyorsunuz(kinimi büyüttün diger yüzümü gördün karanlık satırlarımda bogulacaksın şimdi...
zeka yaşından ciddi ciddi şüphelenmeye başladım!şuna bak= (kinimi büyüttün diğer yüzümü...) bir reklam değil midir?buna cevap ver sakın kaçma!ikincisi çoğunluğun barışın ölümünde dikkat çektiği nokta bunun bir trafik kazası olmasıdır ve trafık kazaları kanayan yaramızdır.kerim tekinın geçirdiği kazadada olayın üzerinde bu kadar cok duruldugunu iyi hatırlıyorum,anladınmı şimdi nıye 'abartıldığını'?her gün onlarca kaza oluyor ve bu artık sıradan bır haber oysa ünlü biri olunca insanların daha çok dikkatını çeker ve bir kaç kişi dahil eğer ki dikkat ediyorsa araba kullanırken bu haberler dikkatini çekerek bu bir kardır.
sana göre barış akarsu samımı olan yada olmak zorunda kalan bir kişiyse benım içinde belki kemal sunal öyledir.bir daha kendine göre kimse hakkında konuşma yoksa içinde bulunduğun bu aptal durumdan kurtulamazsın kusura bakma ama konuşmaların bunu gösteriyor.
saygılar
madxcan_die demiş ki:arkadaşlar kendinize gelin ve saptırmayın olayları eleştirilerimi i okuyun ben herkesin üzerinde durdugu konuları sizlerle tartıştım hiç kendimden bahsedip reklamımı yapmadım ve yapmakda istemedim arkadaşlar benim yorumlarıma cewap olarak benle alakalı sorular sorarsanız bende istemeden cewaplarım artı reklam yapsaydım buraya şarkı linki atardım başka yerde reklam yaptım mı yaptım ayrıca şunu belirtmek istiyorum nedense ben burda yorum yapınca benim üzerimde tartışma yapılıyor sizlere ve herkese göre yorum yapma zorunlulugum mu var? bu benim burda tek kişi olarak farklı yorumlarda bulunmam sebeb oluyor arkadaş efenim demişki: Anlamadığım nokta, bu adamın imaj yapmasının, gezip tozmasının, afedersin hatunlarla takılmasının, yemesinini içmesinin garip birşeymiş gibi karşılanması. Gencecik delikanlı, yaşı benimle bir nerdeyse. O yaşta herkes yer içer gezer tozar. Rahmetli de bunu yapmış helal olsun naptıysa. Ben yaptıklarına yaşadıklarına birşey demiyorumki bak negüzel diyorsun ve diyorsunuz. benim anlamadıgım nokta saatlerce tvlerde abartılı olarak haber olması bu dünyaya birçok sanatçı yardımsever vatansever gelmiştir hangisine bu kdr ilgi duyulmuştur daha dün kemal sunalı andık hangi yerde yayını yapıldı ve böle bir sanatçı dünyaya geldi üzerinde duruldu söylermisiniz sizler şimdi tüm gençlik medyatik ve sempatik görünümlü olan ama samimi olan yada olmak zorunda olan kişilere daha çok deger veriyorsunuz(kinimi büyüttün diger yüzümü gördün karanlık satırlarımda bogulacaksın şimdi...