H
HeavyMetalMaster60
dizidede başarılıydı bana göre ama dizideki vocal dublör yani jön onu dahada insanlara bağladı etkiledi bu nedenle dizi etkili oldu tabi bir bakıma...
uyux demiş ki:🙂 🙂 🙂 Barış Akarsu barışarock festvialinin en önde gelen isimlerinden biriydi eger hayatta olsaydı önumuzdeki gunlerde onu da izleyecektik o sahnelerde ama olmadı..Unutumayın ki Barışarock a en fazla sahip çıkan yayın yuxexestir gerek programda gerekse dergide festivalin amacını neler yaptıklarını yada neler yapacaklarını en ayrınıtılı şekilde anlatır.
Ama yazık ki Barış Akarsu yu yarışmacı olarak yada dizi oyuncusu olarak sevenler var burda oldugunada eminim o kişilerin.Bizler Barış ın müziğini sevdik ama yeri geldi dizi oyuncusu olmasını eleştirdik
Torm demiş ki:Adını duydukça, resmini gördükçe içim acıyor hala. Ölmesine değil üzüntüm, ölümünün kullanılmasına.
bnde barışarocktaydm. bugn döndüm. milletvekili ufuk uras, baskın oran, mvö üyeleri harun tekin ve kerem kabadayıyla barışla ilgili yapılacak söyleşiye katılmak içn söyleşi alanına gittiğimde barışın babasını gördüm. ilk olarak ona söz verdiler. barışın 12 yaşnda savaşa karşı eylemde çekilmş fotoğrafını gösterdi. oğlunu 68 kuşağının ruhu, devrim ve sosyalizm inancıyla yetiştirdiğini ve barışın bu inançla öldüğünü, oğlunun hep magazinden kaçtığını ama magazincilern ölümünü kullandığını ifade ederk önlem alacağını söyledi. siyah barış akarsu yazan bir tshirt giymşti. daha sora alanda bi kaç kez karşılaştım. cenazedeki halinden bi farkı yoktu. çok çökmş. sürekli yanlız geziyordu. konuşması, ne kadar çökmş olursa olsn metanetli hali bni çok duygulandrdı. kndisini hem metanetinden, hem de bu kdr düzgün bi çock yetiştrdiğinden dolayı tebrik ediyorum.
(26.08.2006) Bugünkü Cumhuriyet'in Müzik sayfasından bir haber daha;
Haber "Ezginin Günlüğü Arena'da" başlığıyla verilmiş... 25. yıllarına girerken "çeyrek" adlı saygı albümünün Kuruçeşme Arena'daki konser haberi bu...
Sonra "Akarsu'dan Leyla" diye devam ediyor haber;
Nadir Göktürk, Hüsnü Arkan, Fatih Saçlı, Erkan Gürer, Sedat Yapıcı, Gürkan Tümkaya ve solist Eylem Atmaca'dan oluşan Ezginin Günlüğü'nün en sevilen şarkılarından Leyla'yı, Çeyrek Albümünde haziran ayında kaybettiğimiz Barış Akarsu seslendiriyor. .Halk müziğinin geleneksele en bağlı yorumcularından Sabahat Akkiraz'ın "Gemi" şarkısını söyleyerek kendi tarzının dışına çıkması, albümün en ilgi çekici yönlerinden birini oluşturuyor.
Barış bu albüme çok yakışmış...Ezginin Günlüğüne O'nu hatırladıkları ve albümlerinde yer verdikleri için bir kere daha teşekkür ediyorum.
berfinkoc demiş ki:Barış'a rock'a katılan başka arkadaşlar yokmu? Özgür, eminim sen ordaydın lütfen bize etkinliği , özelliklede Barış ile ilgili olanları birazdaha ayrıntılı yazabilirmisin .